Dit is het effect na 1, na 2 en na 3 glazen wijn

IAlcohol komt meestal alleen negatief in het nieuws. Binge-drinking, alcoholisme, alcohol tijdens zwangerschappen en de gevolgen daarvan: het kost de samenleving veel geld. Hoewel de overheid uiteindelijk spekkoper is door alle accijnzen.

Daarom wilde de Braziliaanse fotograaf Marcos Alberti iets anders laten zien.

“Het eerste glas wijn draait om eten, het tweede rond liefde en het derde rond chaos. Dat is een bekend gezegde in Brazilië”, vertelt hij. “Met dit projectje wilde ik te weten komen of dit echt zo is. Mijn conclusie: het klopt!”

Op foto 1 zie je hoe iedereen gestrest is van een lange werkdag en terug door de avondspits. Maar bij de meesten was die spanning weg na 3 glaasjes.

In zijn studio zette hij al zijn vrienden allereerst broodjenuchter voor de camera en eveneens na 1, na 2 en na 3 glazen wijn. Het resultaat is hilarisch en toont aan dat mensen heel verschillend reageren op alcohol. Sommigen worden giechelig, anderen lijken na die 3 glazen wel een orkaan te hebben overleefd en bij weer ander niet direct zichtbaar verschil.

Lees ook:Aangeschoten vind je jezelf en de ander plots een stuk aantrekkelijker
Lees ook:Current Obsession: smakelijke mannen, lekkere wijnen
Lees ook:Een mix van drank en daten levert een foute cocktail
Lees ook:Tank je relatie af en toe eens wat bij met een fles champagne!
Lees ook:Alcohol zorgt voor veel ruzie in relaties

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>