Cougars zijn hot & happening en vooral heel sexy

HeleenRoyenTomboyWil je als gescheiden vrouw van in de 40 of 50 een beetje meetellen dan heb je een toyboy, een beduidend jongere man dus, aan je zijde.

De cougars vliegen ons om de oren.

Eenmaal gescheiden gaan dames als Heleen van Rooyen, Patricia Paay en ook Linda de Mol niet meer zitten wegmuffen met een vent van hun eigen leeftijd, maar zoeken ze een jonge adonis die hen alle hoeken van de slaapkamer weer eens laat zien.

Mannen, die altijd bekend stonden dat zij een zo jong, fris en groen mogelijk ‘blaadje’ wilden, evolueren mee. Velen dromen van een mooie, rijpe vrouw….

Seksuologe Astrid Kremers begrijpt het wel en schrijft erover op haar website. ”Ze zijn vaak minder onzeker, hebben meer seksuele ervaring en weten daardoor beter wat ze lekker vinden dan jonge vrouwen. Dat heeft natuurlijk voordelen. Maar er zijn ook nadelen. Zo merk ik dat er soms wrijving ontstaat omdat de jongere vriend in een andere fase van zijn leven zit. Hij wil bijvoorbeeld kinderen, terwijl zijn vriendin inmiddels al kleinkinderen heeft. Dat kan zorgen voor spanningen in de relatie.”

Een nadeel dat vaak genoemd wordt bij leeftijdsverschil is dat er kwaaltjes gaan komen, terwijl die ander nog springlevend is. Dat moet volgens de seksuologe geen beletsel zijn. “Al ben je 26 jaar, jij kunt morgen ook onder een bus terechtkomen.”

Het idee dat er uiteindelijk sneller een einde aan de relatie komt is misschien wel hetgeen wat andere mensen zo tegen de borst stuit volgens Kremers. “Je hebt een relatie en dat is voor levenslang: althans, zo denken de meeste mensen. Maar het kan ook een bewuste keus zijn om gewoon een fijne tijd met elkaar te hebben. Als twee mensen van elkaar houden moeten ze gewoon lekker samen zijn. We moeten stoppen om dat als maatschappij zo snel te veroordelen.”

Lees ook:Kinderwens of wanneer seks een moetje wordt
Lees ook:Pleeg je overspel als je thuis geen seks meer hebt?
Lees ook:Ga op vakantie met een caravan om jullie seksleven op te krikken!
Lees ook:Scheiding verkleint kans op nieuwe relatie
Lees ook:De gescheiden vrouw: armer, maar gelukkiger dan voorheen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>