Na 5 maanden samen heb je ‘vaste verkering’

Een nieuwe relatie wordt na 5 maanden serieus.

Ook samen een vakantie plannen, sleutels uitwisselen en in elkaars auto rijden zijn tekenen van vaste verkering…….

Zo blijkt uit onderzoek door Monarch Airlines onder 2000 mensen.

Als geliefden 5 maanden samen zijn, voelen ze zich meer op hun gemak bij elkaar.

Zich zonder make-up laten zien, samen een douche nemen en rondlopen in pyjama’s zijn eveneens signalen dat mensen zich bij elkaar op hun gemak voelen.

Ook het veranderen van de status op Facebook duidt er op dat de partners de relatie serieus nemen, evenals het bezoeken van de wederzijdse ouders en elkaars vrienden ontmoeten.

80% vindt het met hun partner naar de televisie kijken of naar muziek luisteren die beiden mooi vinden een teken dat de relatie serieus wordt.

Meer dan 40% vind dat de relatie serieus werd toen ze voor het eerst tegen hun nieuwe partner zeiden dat ze van hem of haar houden. Eenzelfde percentage maakte plannen om te gaan samenwonen.

20% realiseerde zich dat de relatie serieus was geworden toen ze samen een vakantie planden. Zo’n 70% vindt dat de eerste vakantie samen bewees hoe serieus de relatie is.

Het overgrote deel vindt overigens dat partners pas samen op vakantie moeten gaan als ze 7 maanden samen zijn en 40% gaat eerst samen een weekend weg voordat ze een langere vakantie plannen.

Andere signalen date en relatie serieuzer wordt, zijn het uitwisselen van pincodes en wachtwoorden. Ook het voor elkaar zorgen als een van de partners ziek is en elkaar bellen op het werk zijn tekenen dat de relatie vast is.

De complete top 50 signalen vindt u hier.

Lees ook:Na 4 maanden verkering op vakantie…
Lees ook:50 tekenen dat het serieus wordt met jullie
Lees ook:Vrouwen in vaste relatie leggen reservevet aan
Lees ook:Na 3 jaar is de passie al dood
Lees ook:Behalve seks, zijn ook deze zaken cement voor je relatie!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>