Lichamen David Beckham & Beyoncé het meest begeerd

DavidBeckhamBeyoncéDoe me de rondingen van Beyoncé, het haar van Katherine Jenkins en de ogen van Nicole Scherzinger.

Dan ben je volgens de Britten ongeveer de ideale vrouw.

De lach van Ryan Gosling, de robuuste kaaklijn van Brad Pitt, de ogen van Daniel Craig en het sportieve lichaam van David Beckham maken Mr Perfect…….

Zo blijkt uit onderzoek van een supermarktketen die 1000 mannen en vrouwen vroeg naar het meest bewonderenswaardige lichaamsdeel van een beroemdheid.

De getrainde buik van Olympisch kampioen Jessica Ennis en de neus van de Engelse presentatrice Samantha Cameron krijgen volgens Daily Mail ook veel waardering.

Uit het onderzoek komt eveneens naar voren dat de focus bij de respondenten ligt bij het verbeteren van hun lichaam, 46% geeft aan al gezonder te leven en te sporten. Slechts 1 op 5 zegt niet tevreden te zijn met zijn lichaam.

Om meer vertrouwen te krijgen, geeft 61% aan dat een goed voedingsregime de juiste oppepper is, terwijl 27% zegt dat het vermijden van chocolade al helpt.

Ongeveer 30% zegt dat naar de sportschool gaan een snelle oplossing is om zich gezonder te voelen, een andere 13% vindt dat winkelen hetzelfde effect heeft.

Lees ook:Mannen sporten dubbel zoveel als vrouwen
Lees ook:Met een optimist aan je zijde leef je pertinent langer!
Lees ook:Hoeveel meer houden mannen van hun lichaam dan vrouwen?
Lees ook:Het is 5 jaar bijkomen na scheiding of dood van partner
Lees ook:Van vaker dan 2x trouwen ga je dood!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>