Betrouwbare mannen ‘scoor’ je op datingsites in het groen

Recent nog schreven we over de positieve werking van de kleur rood.

Zowel mannen als vrouwen worden in rode kleding aantrekkelijker bevonden dan in andere kleuren.

Maar verrassend is dat groen het ook goed doet………..

Adam Alter bestudeerde voor zijn boek ‘Drunk Tank Pink’ welke kleur kleding het beste werkt op datingsites. Daaruit bleek dat mannen zich vaak aangetrokken voelen tot een vrouw in het rood.

Journaliste Bella Battle testte deze theorie uit voor’The Sun’. Ze paste met digitale technieken de kleur van haar jurk om de 2 dagen aan op datingwebsite Match.com.. Ze begon met een roze outfit, als reactie hierop kreeg ze 3 ‘knipoogjes’ en het bericht dat 1 man haar profiel had opgevraagd.

Bij een zwarte jurk kreeg ze 2 verzoeken om te chatten. Na een korte sessie werd al snel duidelijk dat eentje ervan louter op seks uit was. Zwart geeft duidelijk een seksuele signaal.

Bella was aanvankelijk erg sceptisch over rood, maar het leverde haar wel resultaat op. Haar profiel werd 20x bekeken en ze kreeg 7 knipoogjes in 24 uur en maar 1 echt berichtje. Mannen lijken met een ‘lady in red’ wel te willen flirten, maar slechts eentje wilde echt afspreken. Wit blijkt een totale afknapper: het leverde slechts 1 knipoog in 2 dagen op.

Dé verrassing van het experiment is groen. Het profiel van Bella werd bij deze kleur het meest bekeken en 5 mannen bestempelden haar als favoriet. Ze ontving 2 mailtjes van singles die vonden dat ze er oprecht uitzag op de site.

De conclusie van Bella Battle: “Voor oprechte reacties van vriendelijke mannen die een relatie willen kun je best voor groen gaan.”

Lees ook:Vrouwen: draag rood, dan wil hij bloot!
Lees ook:Heb geen seks met vrouwen in het rood: ze willen alleen maar zwanger worden!
Lees ook:Mannen: draag róód. Je wordt er onweerstaanbaar van!
Lees ook:Rode schoenen met hakken zijn mannen-magneten
Lees ook:Niet alleen zwarte kleding laat je slanker lijken…….

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>