Waarom een vrouw met haar homovriend ‘orgastische ervaringen’ beleeft

Deze week gingen er een aantal filmpjes over het internet waarin homo-mannen voorstelden met hetero-vrouwen te trouwen en lesbiënnes hetzelfde voorstel deden aan hetero-mannen.

Het is bedoeld om het nog steeds niet in alle staten van de VS goedgekeurde homohuwelijk onder de aandacht te brengen.

Maar een aantal argumenten die de homo’s gekscherend in het spotje noemden, zijn in het werkelijke leven wel waar.

Want hoe meer macho de man is, hoe saaier zijn gezelschap. Dat is de reden waarom vrouwen graag homo’s in hun gezelschap hebben, want wanneer macho-mannen over hun werk praten, moeten ze steeds hun punt maken. Iedereen zal het horen.

Of anders praten ze helemaal niet. Hetreo-mannen heb je maar in 2 soorten: hoogdravend en slaapverwekkend………

Volgens Deborah Tannen, professor linguïstiek aan de Georgetown University in Washington, houden mannen voornamelijk conversatie om hun status binnen een groep veilig te stellen en mensen duidelijk te maken dat ze niet met zich zullen laten sollen. Praten is een middel om onafhankelijkheid te vrijwaren. Vrouwen daarentegen praten om verbondenheid en intimiteit te ervaren.

Hoe minder macho de man, hoe minder hij zijn status hoeft te verdedigen en hoe meer hij dus kan converseren vanwege de conversatie. Vrouwen kunnen met hun homovriend overal over praten. Van hun kleding en uiterlijk tot het samen beoordelen van mannen en last but not least: veel vrouwen kregen van hun homovriend al eens belangrijke sekstips.

Dat het mannelijke en vrouwelijke brein anders functioneren, legt Louann Brizendine, een Amerikaanse neuropsychiater uit. ‘Contacten leggen door te praten activeert het genotscentrum in een meisjesbrein,’ schrijft ze in haar boek ‘The Female Brain’. ‘En het gaat niet om een beetje genot. Het is massaal. Het maakt in grote hoeveelheden dopamine en oxycitine vrij. En dat laatste is de belangrijkste neurologische beloning voor een vrouw, na het orgasme.’

Ook de dames van ‘Sex And The City’ maakten het begrip ‘My Gay best Friend’ bekend….

Lees ook:Kun je horen of iemand homo is?
Lees ook:Macho-mannen kunnen hier wel inpakken
Lees ook:Maakt het wat uit of je een ouderwetse of een moderne burgertrut bent?
Lees ook:Mooie vrouwen hebben minder sekspartners, mooie mannen juist meer
Lees ook:De beste relaties starten in de winter

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>