Vrouwen willen 106 romantische minuten per dag

De perfecte dag van een vrouw van nu is na 8 uur van ononderbroken slaap, 106 minuten romantiek, 98 minuten achter de computer en 82 minuten sociale activiteiten ondernemen………

Dit blijkt uit onderzoek van de universiteit van Bremen in Duitsland en het technologisch instituut in Georgia in de Verendigde Staten onder 900 vrouwen met een gemiddelde leeftijd van 38 jaar.

Aan de deelneemsters werd gevraagd wat ze elke dag doen en wat hun gevoel daarbij is. Op basis van de antwoorden kwam een perfecte dagelijkse routine naar voren.

Na goed slapen, romantiek, computeren en sociale activiteit volgen op haar verlanglijstje 8 minuten relaxen, 68 minuten sporten en 57 minuten praten aan de telefoon. 75 minuten per dag willen vrouwen besteden aan eten en 56 minuten aan het bereiden ervan.

Verrassend is de uitkomst dat vrouwen slechts 56 minuten zouden willen shoppen. Minder opvallend is dat werken erg laag scoort (36 minuten). Aan woon-werkverkeer wordt het liefst geen kostbare tijd verspild.

Lees ook:Nederlanders slapen net zoveel als ze op hun scherm(pje) turen
Lees ook:Vrouwen zijn enorm druk met hun uiterlijk voor ….. hun vriendinnen
Lees ook:Mannen praten liever over voetbal dan over hun relatie
Lees ook:Vrouwen slapen korter, maar liggen langer in bed dan hun man
Lees ook:Smartphone ontvangt meer liefde dan de partner

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>