Elke vrouw zal proberen haar nieuwe lief te veranderen. Te beginnen bij zijn kledingstijl!

tumblr_lo12soLzQW1qdppol.gifHoewel vrouwen over het geheel genomen gieriger zijn in het uitgeven van geld voor ‘s mans garderobe dan voor zichzelf, wordt het leeuwendeel van zijn outfit door haar aangeschaft.

Ook al is een relatie nog pril: zij zal hem altijd willen veranderen.

Te beginnen bij zijn uiterlijk……….

Uit onderzoek van MyVoucherCodes.co.uk.blijkt dat vrouwen slechts 8 weken nodig om de kledingkeuzes van hun verse vriend te veranderen. Zonder dat hij het doorheeft.

55% van de vrouwen probeert al vanaf het begin de stijl van haar te veranderen. En dat blijkt helemaal niet zo moeilijk te zijn, want bij de meerderheid leverde dat al na 8,2 weken resultaat op. Mannen die iets willen veranderen aan de stijl van hun vrouwen moeten echter meer geduld hebben. Bij hen duurt het zo’n 5,5 maanden voor de invloed zichtbaar wordt.

Wanneer aan de vrouwen gevraagd werd wat ze anders wilden zien bij hun man, bleek ‘modieus’  het belangrijkste te zijn. Anderen wilden dan weer dat hun vriend duurdere of chiquere kleren zou dragen.

Mannen vinden het vooral belangrijk dat hun vriendin minder blote outfits draagt of dat ze vaker designerkleren aantrekt. Andere mannen willen dan weer net het omgekeerde: zij proberen hun partner te overtuigen om meer onthullende kledij te dragen.

Maar vinden we van deze manipulatie? 41% van degenen die het probeerden, ervoer dat hun partner niet akkoord ging met hun suggesties. Eénderde beweerde daarentegen dat hun vriend(in) juist blij was met het nieuwe advies.

Woordvoerder Mark Pearson: “Het was interessant om te zien hoeveel mensen de stijl van hun partner proberen te veranderen. Zolang hij of zij blij is met je opmerkingen en suggesties, is dat natuurlijk geen probleem. Het is echter af te raden om hem of haar drastische veranderingen op te leggen, want daar zal hij of zij zich waarschijnlijk niet goed in voelen.”

Lees ook:Veel vrouwen hebben erotische fantasieën over een vriend van hun man
Lees ook:Vrouw bepaalt de vakantie, maar geeft man het gevoel dat hij dat deed
Lees ook:De eerste 4 jaar na een bevalling verslonzen vrouwen
Lees ook:Herfst is veiligste periode voor relatie
Lees ook:Proberen je partner te veranderen heeft averechts effect

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Elke vrouw zal proberen haar nieuwe lief te veranderen. Te beginnen bij zijn kledingstijl!

 1. Chantal

  Haha, grappig.. Omdat het herkenbaar is..In die zin, de mannen die ik trof waren niet zo met kleding bezig, ze gaven er niks om, maar vonden het wel leuk om complimenten te krijgen als ze er leuk uitzagen.

  Oke dat wordt een ander outfitje.. :) Altijd wel wat bij die persoon past, want inderdaad als je dingen aan trekt waar je je niet happy in voelt werkt het niet. En ja soms moesten ze even wennen en vonden ze het stiekem best leuk, maar ook een beetje ‘spannend’ dan gaven ze me graag geld om nog een keer te gaan shoppen, want makkelijk uitgevallen waren ze ook.

  Dus beide blij.. lol

    /   Reply  / 
 2. Pingback: Mannen in paars maken het helemaal bij datende dames | Relatie

 3. Pingback: Hoe mannen hun vriendin aan zouden kleden | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>