Relatietest: samen een IKEA-meubel in elkaar zetten!

Houden jullie ook altijd 1 moertje over of is net een boutje te weinig?

En dan kun je ook nog eens net het goede inbussleuteltje niet vinden. O hellup: plank op de kop.

Ja het gaat over het in elkaar zetten van een kast van het grote Zweedse warenheuis, waar JE consequent met JE aangesproken wordt.

Hier kun JE JE aankopen ophalen. Fluitje van een cent verder……

Uit een onderzoek van Ikea zelf blijkt dat maar liefst 44% er niet in slaagt een meubel te monteren. Ook niet als er een uitgebreide handleiding bij zit.

Vrouwen wagen zich liever niet aan het monteren van een meubelstuk. Maar liefst 56% zegt niet handig genoeg te zijn. 35% waagt zich er niet eens aan.

De montage lukt niet omdat het langer duurt dan we denken, de instructies niet duidelijk zijn of er een onderdeel overblijft. Bovendien blijkt het monteren van meubels niet goed voor je relatie. Het kan leiden tot stress, ruzie en frustraties.

Mensen onder de 35 jaar bellen nog vaak hun vader als het ze niet lukt iets in elkaar te zetten. Driekwart van de mannen zegt dat het altijd lukt een meubel in elkaar te zetten. En hoewel het dus wel lukt, huren ze toch liever iemand in om het klusje te klaren.

Het is niet voor niets dat gezegd wordt dat het samen in elkaar zetten van een IKEA-meubel een heuse test is voor je relatie! Maar dan heb je ook wel wat..

Lees ook:IKEA-spullen kopen en in elkaar zetten: de ultieme relatietest III
Lees ook:Doe de relatietest: samen naar IKEA
Lees ook:Relatie-advies van IKEA
Lees ook:Vrouwen klussen omdat de mannen het laten liggen
Lees ook:Mannen gaan voor spek en bonen mee bij meubels kopen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>