Heren scheren maar: vrouwen willen een gladde man!

Heren die zich zorgen maken over een teruglopen haarlijn, doen dat voor niets. Vrouwen houden wel van kaal.

En over kaal gesproken: een geschoren geslachtsdeel wordt door driekwart van de dames ook zeer op prijs gesteld………..

Zo valt op te maken uit een enquête over lichaamsbeharing bij mannen onder 2500 lezeressen van VROUW, naar aanleiding van een artikel dat vandaag verschijnt in magazine MAN van de Telegraaf.

In die reportage ondergaat coördinator Marco Barneveld zowel een knip –en scheerbeurt bij een ouderwetse barbier als een zogenaamde full boyzillian bij een waxsalon.

75,8% van de vrouwen vindt een geschoren of gewaxt kruis bij mannen aantrekkelijk of hygiënisch. 49,5% vindt mannen met kale kop sexy tegen 50,5% niet. Wordt een man kaal, dan verandert dus alleen zijn doelgroep.

Behaarde ruggen kunnen daarentegen niet op goedkeuring van de dames rekenen. Maar liefst 73,4% wil rughaar verwijderd zien. Mannen die echter ook hun armen en benen scheren gaan in de ogen van de dames echt te ver. Dat moet juist blijven staan. Ook opvallend: 7,1% van de vrouwen scheert iedere dag hun man.

Hoe ingewikkeld de haar-etiquette voor mannen tegenwoordig ook is; 68,7% van de vrouwen blijft beharing, op de juiste plaatsen, mannelijk vinden. Al wil 67,5% wel graag dat hun kerel zich scheert met zijn eigen mesje en dat van haar laat liggen.

Lees ook:Mannen verkiezen geschoren vrouwen. Vrouwen verkiezen geschoren mannen
Lees ook:Lichaamshaar niet te prefereren: zowel mannen als vrouwen moeten scheren
Lees ook:Heel Holland waxt op z’n Braziliaans: niet voor watjes
Lees ook:Heren: scheer je of je wordt geschoren!
Lees ook:Driekwart van de vrouwen gruwt van mannelijk rughaar

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Heren scheren maar: vrouwen willen een gladde man!

  1. Diederick

    Haha zijn er serieus vrouwen die dat iedere dag bij hun man doen. Die van mij doet het niet hoor en ik doe het ook liever zelf. Dankzij deze tips ervaar ik ook een minder trekkend gevoel tijdens het scheren en wordt het echt glad http://www.mencare24.nl/24blog/scheertips Na zo’n scheerbeurt is mijn vrouw weer helemaal blij natuurlijk

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>