Mannen tongzoenen omdat ze seks willen, vrouwen om te ‘proeven’

Al eerder schreven we hier op relatie.blog over de voorkeur van mannen om nat te zoenen.

Ze brengen met hun speeksel wat teststeron op de tong van de vrouw, zodat zij daar opgewonden van wordt. Hij is dus uit op seks.

Voor vrouwen ligt het subtieler. Zij prefereren ook een lange, romantische intense kus…..

Dat blijkt uit een enquête die werd uitgevoerd door een onderzoeksgroep van het Albright College in Pennsylvania. Zij ondervroegen 1000 mannen en vrouwen over hun voorkeuren bij het kussen.

De resultaten toonden aan dat zowel mannen als vrouwen kussen zien als een belangrijke en intieme ervaring tussen 2 geliefden. Uit een kus proberen we niet alleen af te leiden of we bij elkaar passen, maar 1 enkele zoen kan er ook voor zorgen dat mensen zich meer of juist minder tot elkaar aangetrokken voelen.

Voor vrouwen ligt een goede kus wel iets gevoeliger dan voor mannen. Terwijl vrouwen afknappen op een slechte kus, zeiden de mannen dat ze toch nog seks zouden hebben met een vrouw die niet goed kan kussen.

Uit de enquête bleek ook dat vooral mannen vinden dat een zoen moet uitmonden in seks, terwijl vrouwen dat enkel bij langdurige relaties verwachten.”Vrouwen gebruiken een kus om een band te creëren met hun partner, en om hem te beoordelen als potentiële huwelijkspartner”, zegt onderzoeksleidster Susan Hughes. “Mannen daarentegen gebruiken een zoen maar voor één doel: seks.”

En dat is ook de reden waarom mannen houden van natte zoenen. Vrouwen vinden dat enkel kunnen in langdurige relaties, terwijl mannen het ook in korte relaties willen, waarbij seks voor hen van groot belang is. “Mannen zien het uitwisselen van natte zoenen en speeksel als een teken van seksuele opwinding bij de vrouw, net zoals bij seks”, besluit Hughes.

Lees ook:Zoenen betekent voor vrouwen iets anders dan voor mannen
Lees ook:De chemie van zoenen
Lees ook:Aan de hoeveelheid zoenen lees je de kwaliteit van je relatie af
Lees ook:Waarom we tongzoenen en zo ziet het er van binnen uit!
Lees ook:Eerste zoen is doorslaggevend voor relatie

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Mannen tongzoenen omdat ze seks willen, vrouwen om te ‘proeven’

  1. Pingback: Wetenschappelijk college over ZOENEN | Relatie

  2. Pingback: Als de passie dood is, stopt het echte zoenen vanzelf | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>