‘Liever een gezonde dan een rijke vent’

Maar liefst 8 van de 10 vrouwen met een partner maakt zich serieus zorgen over de ongezonde levensstijl van hun geliefde.

Lange stressvolle dagen op kantoor, onregelmatige diensten, slaaptekort en slechte eet- en leefgewoonten zijn de voornaamste redenen van onrust…………..

Het blijkt allemaal uit een poll, uitgevoerd onder 3000 vrouwen door een Britse verzekeringsmaatschappij. Deze zorgen deelt eenderde van de dames overigens niet met de man in kwestie..

1 op de 3 vrouwen is bang dat hun man onder te veel druk staat op zijn werk, terwijl een kwart vindt dat hun wederhelft te vet eet. 37% vreest voor zijn overgewicht

40% zegt de levensstijl van hun man subtiel te hebben veranderd, zonder dat hij dat in de gaten heeft, door bijvoorbeeld gezonder eten in te slaan. Toch geeft eenvijfde toe dat zijn ongezonde gewoontes maken dat hij minder aantrekkelijk is.

Tenslotte zegt 90% van de vrouwen liever een partner te hebben met een gemiddeld inkomen die op zijn gezondheid let, dan eentje met een hoog inkomen en een slechte gezondheid.

Lees ook:50-plussers: een partner is goed voor u!
Lees ook:Meer vrouwen dan mannen zeggen geen partner nodig te hebben
Lees ook:Er is inderdaad zoiets als gezonde ijdelheid
Lees ook:Meerderheid vrouwen vindt dat haar man wel een make-over kan gebruiken
Lees ook:Mannen dubbel zo vaak jaloers op hoger inkomen partner als vrouwen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>