Stoppels op hun lijf doen vrouwen afzien van seks

HaarPanty

Mannen scheren zich dagelijks of toch wel om de dag en daar doet niemand moeilijk over.

In onze ‘gladgeschoren’ Westerse cultuur moeten veel vrouwen het mes ook meerdere malen per week hanteren.

Daar praten vrouwen niet echt over, ook niet over scheersores: moeilijk bereikbare plekjes, irritaties, ongelukjes, gênante momenten of het vermijden van seks………….

Het blijkt allemaal uit een enquête van Vrouwonline.nl

80% van de 1600 ondervraagde Nederlandse vrouwen onthaart zich wekelijks of vaker. 10% doet het zelfs dagelijks. 60% begaat weleens een ongelukje en loopt hierbij bijvoorbeeld een snijwond op.

Gênante situaties als stoppels of ongewenst haar is een veelvernomen klacht. De helft liet weleens een rokje in de kast liggen omdat ze vergat haar benen te ontharen, 54% hield haar trui aan vanwege harige oksels, ook al had ze het warm en 40% moest al eens haar harige bikinilijn verstoppen.

1 op de 4 vrouwen dook niet in bed omdat ze zich schaamde voor haar stoppels. 10% slaat soms opzettelijk een ontharingsbeurt over, om te voorkomen dat ze seks heeft met haar date.

Illustratie: de Amerikaanse ontwerper J. Crew kwam onlangs op de proppen met een panty, die benen juist extra behaard doen lijken. Het is nog niet duidelijk of de panty’s een nieuwe trend of een grote flop worden, maar zeker is wel dat het voor de nodige gespreksstof zorgt.

En tenslotte: bij ontharen moet ik altijd denken aan het ‘ongelukje’ dat Ruby Wax (what’s in a name?) had toen ze samen met Pamela Anderson haar bikinilijn bijwerkte. Na ongeveer 6 minuten, maar de rest is ook HILARISCH!

Lees ook:De oorlog tegen oksel- en schaamhaar
Lees ook:Krijgt de ‘Harige Vrouwenbenen Beweging’ poot aan de grond?
Lees ook:Zaaddodende panty’s en lingerie
Lees ook:Mannen verkiezen geschoren vrouwen. Vrouwen verkiezen geschoren mannen
Lees ook:Wanneer een ‘five o’clock shadow’ kan en meer over scheren van heren

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>