Gebrek aan seks en spontaniteit maakt dat 60% ongelukkig is in relatie

unhappy-couple-in-bed1Het zijn ronduit schokkende cijfers.

Maar 6 op de 10 parels  niet blij is met hun liefdesleven.

Een gebrek aan seks, spontaniteit, affectie en romantiek maakt het moeilijk om een liefdevolle relatie te onderhouden. De meeste paren geven hun seksleven ook maar een mager 6je….

Zo blijkt uit onderzoek bij 3000 Britse stellen

60% geeft toe dat ze veel kunnen doen om hun relatie te verbeteren, 40% overweegt zelfs zijn partner te verlaten. 10% vertrouwt zijn / haar geliefde niet meer.

Meer dan de helft zegt dat de partner niet meer zo liefdevol is als in het begin van hun relatie. 33% doet niets spontaan meer, zoals bijvoorbeeld het boeken van een romantisch weekendje weg of het bereiden van de lievelingsmaaltijd.

Verder blijkt dat 13% van de partners niet langer dezelfde dingen willen in de toekomst, 19% geeft elkaar niet genoeg aandacht of tijd, 16% heeft niet genoeg tijd om met elkaar te praten en 7% vindt de geliefde niet meer aantrekkelijk.

Bijna de helft wenst dat de partner vaker het initiatief neemt tot seks, 45% wil graag avontuurlijker zijn in de slaapkamer en driekwart heeft bij lange niet meer zo vaak seks als in het begin van hun relatie.

“Het is zo dat mensen in het begin van een relatie veel dingen over hebben om over te komen als sexy en romantisch”, aldus onderzoeker David Brown. “Partners doen extra moeite, geven hun geliefden cadeautjes en veel aandacht. Maar als die periode voorbij is, gaat men elkaar al snel verwaarlozen.

Top 10 van ergernissen in een relatie:
1. Gebrek aan spontaniteit
2. Gebrek aan romantiek
3. Slecht seksleven
4. Geen tijd of aandacht voor elkaar hebben
5. Gebrek aan tijd om te praten
6. Niet hetzelfde in de toekomst willen
7. Elkaar niet vertrouwen
8. Gebrek aan affectie
9. Elkaar niet aantrekkelijk vinden
10. Niet eerlijk zijn

Toch is het niet allemaal kommer en kwel. 60% zegt ook dat hun geliefde zachtaardig is, 40% vindt hem of haar nog steeds aantrekkelijk, 60% vindt zijn partner grappig en dat hij of zij een goede persoonlijkheid heeft.

Lees ook:Wat is belangrijker: een orgasme of verliefdheid?
Lees ook:Slechte seks is reden om relatie te verbreken
Lees ook:Het huwelijk is de moord op je seksleven
Lees ook:Seks met de ex blijft fascinerend
Lees ook:Stellen die niet direct aan seks begonnen, blijven langer gelukkig

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>