Waarom vrouwen het nooit eens worden over mannen

Mannen zijn vaak zoveel eenvoudiger dan vrouwen.

Neem nou hun voorkeur voor het andere geslacht: daar zijn de heren het meestal wel over eens.

Is het een lekker wijf, een mooie vrouw of ‘marriage material’?

Vrouwen lijken bijkans niet uitgepraat te raken over hun voorkeur voor de andere sekse. Dat komt vooral omdat ze het onderling ook nooit eens zijn……………

Dat wordt nog maar een bevestigd door een Amerikaanse studie bij 4.000 volwassenen. De proefpersonen bestudeerden foto’s van mannen en vrouwen tussen 18 en 25 jaar en werden gevraagd punten te geven op aantrekkelijkheid.

Het researchteam had de foto’s al onder verdeeld op basis van verleidelijkheid, zelfvertrouwen, slank, gevoelig, stijlvol, ronde vormen (vrouwen) of gespierd (mannen), traditioneel, mannelijk/vrouwelijk, elegant, goed opgevoed of vrolijk.

Die karakteristieken moesten de wetenschappers helpen met uitmaken welke karakteristieken mannen en vrouwen het meest aantrekkelijk vinden.

Mannen waren zeer eensgezind. Ze beoordeelden vrouwen vooral op uiterlijk voorkomen, met een voorkeur voor slanke vrouwen in het algemeen en een goede hiptowaist-index in het bijzonder.

Vrouwen wezen totaal verschillende typen heren aan als aantrekkelijk. Elke vrouw heeft daar zo haar eigen visie over: zowel over het uiterlijk als de uitstraling van Mr. Perfect.

Veel van haar voorkeur voor mannen ligt opgesloten in de ervaringen in de jeugd van een vrouw. Daarom duren al die Sex and The City-achtige gesprekken tussen vrouwen over mannen ook zo ontzettend lang. Ze komen er toch niet echt uit!

Lees ook:Waarom mannen naar mooie vrouwen blijven kijken I
Lees ook:De aantrekkelijkheid van Leonardo DiCaprio & Jude Law
Lees ook:Mannen vallen wel voor smokey eyes
Lees ook:Vrouwen vinden mannen met een litteken aantrekkelijk voor onenightstand
Lees ook:Vrouwen willen geen man met een ‘poffertjeshoofd’

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Waarom vrouwen het nooit eens worden over mannen

  1. Pingback: Vrouwen onder elkaar geven mannen graag cijfers voor (on-) aantrekkelijkheid | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>