Kus bepaalt seks en verdere relatie

De eerste kus bepaalt de aard van de relatie van een koppel.

Een aangename, intense en/of passionele kus vergroot de kans op het voortzetten van de relatie, bij een slechte kus zal de relatie snel aflopen…………….

Dat staat te lezen in het Amerikaanse tijdschrijft Bodytalk. De resultaten komen uit een onderzoek van de evolutiepsycholoog Gordon Gallup bij 1.000 universiteitsstudenten.

Uit die eerste kus kan worden afgeleid of de partner een goede genetische match is bij voortplanting.

Voor vrouwen is die kus dan ook veel belangrijker, omdat zij altijd op zoek zijn naar het beste zaad (en de beste genen) voor hun nakomelingen. Een slechte kus garandeert bijna dat vrouwen niet in bed zullen duiken met de kuspartner.

Mannen geven niet zoveel om zoenen, tenzij om een vrouw in bed te krijgen. Eenmaal in een relatie is kussen voor mannen en vrouwen een manier om de emotionele band te onderhouden.

Na de geslachtsdaad willen vrouwen liever kussen dan mannen. Die laatsten willen immers enkel zaad verspreiden, terwijl vrouwen bevestiging zoeken dat de partner voor haar en de kinderen zal zorgen.

Lees ook:Slechte eerste zoen? Vergeet de rest dan maar!
Lees ook:Zoenen betekent voor vrouwen iets anders dan voor mannen
Lees ook:Korte zoen-cursus voor mannen
Lees ook:Waarom vrouwen en mooie mannen meer zoenen
Lees ook:Waarom we tongzoenen en zo ziet het er van binnen uit!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>