Wat kiest hij: knuffelen of seks?

In opdracht van Coca-Cola Zero heeft TNS NIPO een onderzoek uitgevoerd onder mannen tussen de 18 en de 30 jaar. Hoe zijn mannen nu echt? Stoer? Metro? Retroseksueel? Zijn ze wel in een hokje te plaatsen? De uitkomst……………..

“Het ene moment is hij stoer, volgt hij zijn oerinstinct en is hij wars van compromissen, het andere moment wil hij liefst knuffelen met zijn vriendin onder het genot van een kopje stomende muntthee. Hij houdt van onafhankelijke vrouwen, maar wil wel graag voor ze zorgen.”

Het uiterlijk blijkt zwaar overschat. Maar liefst 72% verkiest vrouwen die een mooi innerlijk hebben boven vrouwen met een mooi uiterlijk. Volgens de jongeman van tegenwoordig, is de ideale vrouw tevreden met zichzelf en niet teveel met haar uiterlijk bezig. Ze weet wat ze wil en gaat daar ook voor. Ook is ze onafhankelijk in haar laten en doen.

In de man zelf schuilt er een gevoelig wezen: 2 op de 3 noemt zichzelf gevoelig. Zijn intuïtie is daarentegen nog niet volledig te vertrouwen, hij gaat liever op zijn verstand af. Knuffelen schijnt heel populair te zijn: ruim eenderde van de mannen verkiest knuffelen boven seks.

Meer dan de helft helpt liever mee in de huishouding dan lekker lui op de bank te liggen. Koken is voor mannen iets waar ze steeds meer interesse in krijgen. Het schijnt dat ze nu liever een goede messenset hebben dan een nieuwe golfset. De groei van kookclubjes ondersteunt deze uitkomst. Liever hebben zij een uitgebreid en verzorgd etentje dan een chinese rijsttafel. Het oerinstinct zit er nog lekker in, want 98% heeft een ongeremde behoefte aan vlees.

De huidige man wordt zelfs vergeleken met een soort kameleon. Hij kan zich ten allen tijde aanpassen en schikken.

Lees ook:Vrouwen hebben thuis liever een goede kok dan een goede minnaar
Lees ook:Spiegeltje, spiegeltje aan de wand: slechts 1% vindt zichzelf mooi in dit land!
Lees ook:Mannen 55+ gedragen zich op datingsites weer als pubers
Lees ook:Vrouw doet liever vriendin
Lees ook:Vrouwen willen meer Moccona-momentjes

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>