Vrouwen denken het meest aan seks op hun werk

Je hoort het wel vaker en ze geven het ook toe: mannen denken zeker elke 5 minuten aan seks.

Nerds, zo hoorde ik laatst in het programma ‘Beauty & The Nerd’, denken elke minuut aan seks, omdat zij het nooit krijgen.

Maar nu blijkt dat ook vrouwen vaak aan seks denken, en dan vooral op de werkvloer……………….

Vrouwen denken zeker 34 x per werkdag aan seks, dat is omgerekend elke 14 minuten.

Reden daarvoor is dat vrouwen aangeven niet tevreden te zijn met hun seksleven en daarom denken ze er tijdens het werk zo vaak aan.

70% heeft zelfs tijdens het werk een uur lang ondeugende fantasiee├źn, al dan niet in combinatie met een oogje op een collega.

Dus mannen: mocht je aan seks denken tijden het werk, grote kans dat je vrouwelijke collega’s er ook aan denken of net bezig zijn met een ondeugende fantasie. Wellicht maakt dit de werkdagen interessanter…

Lees ook:Gezinnen met een hond zijn actiever
Lees ook:Vrouwen tobben 1 maand per jaar over uiterlijkheden
Lees ook:Hoe vrouwen mannen graag zien verschijnen op een date
Lees ook:Seks als argument om samen de vakantiekilo’s eraf te knallen
Lees ook:Mannen en vrouwen zijn op maandag op hun mooist

facebook share facebook share

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Vrouwen denken het meest aan seks op hun werk

 1. Jimmy

  Ik denk geen minuut aan sex en gelukkig maar want als ik hier mijn sexuele behoefte zou moeten bevredigen dan kan ik me beter direct aanmelden bij kantoorklerk zoekt vrouw. Volgens mij zijn die onderzoeken ook te overdreven: wat is denken aan sex? Als ik een leuke vrouw zie dan denk ik niet direct hoe zou die in bed zijn maar in eerste instantie wat een leuke kleding, mooie en of leuke ogen etc. Aan het bed denk je toch pas in het echte ultieme moment dat je echt een te gekke ontmoeting hebt?

    /   Reply  / 
 2. Josh

  Ik moet zeggen dat het me ook wel een beetje overdreven over komt. Wat ik wel bespeur is dat vrouwen steeds vaker toespelingen maken en de dingen bij de naam durven e noemen.Ik hoor ze ook vaker schuttingtaal als KUT uiten.

    /   Reply  / 
 3. Analysia

  Eerlijk gezegd vraag ik me bij iedere man die ik zie af of ik ermee naar bed zou willen. Denk ik dan aan seks? ja, natuurlijk. Maar het gaat verder. Ik vraag me af of ik iedere dag met hem naar bed zou willen. En dat gaat niet over seks. Misschien gaat dat wel over zaken doen.

    /   Reply  / 
 4. Analysia

  Eerlijk gezegd vraag ik me bij iedere man die ik zie af of ik ermee naar bed zou willen. Denk ik dan aan seks? ja, natuurlijk. Maar het gaat verder. Ik vraag me af of ik iedere dag met hem naar bed zou willen. En dat gaat niet over seks. Misschien gaat dat wel over zaken doen.

    /   Reply  / 
 5. Josh

  Ik ben blij dat Analysia er zo eerlijk voor uit komt. Nadat je meerdere malen met dezelfde vrouw naar bed bent geweest komt al snel zakelijke aspecten van de vrouw bovendrijven. Auto, huis- en wat doe je zoal!Alsof ze hun toekomst willen veiligstellen.
  Mannen zijn daar op dat moment nog lang niet aan toe.Hebben alleen interesse in de vrouw zelf.

    /   Reply  / 
 6. Analysia

  @ Josh, ik hoef mijn toekomst niet veilig te stellen hoor, ik wil alleen de juiste (zaken) partners in mijn bed. Mannen waarmee ik wat leuks of lucratiefs mee kan beginnen. Mannen waarnaast ik wel iedere nacht wil slapen. En de rest. Dat zal er dan wel een per zeg maar periode zijn. Maar mijn financiele toekomst hangt er niet vanaf. Wel mijn financiele lol. Waar ik mijn geld aan uitgeef. Of is dat teveel de omgekeerde wereld?

    /   Reply  / 
 7. Josh

  Kan me niets bij je financiele lol voorstellen. Ik neem aan dat je hem geen vergoeding geeft voor zijn inspanning.

    /   Reply  / 
 8. Nice

  Nou als ik een leuke man zie met mooie ogen denk ik zeker wel aan sex… Als ik denk dat ik vaker met hem sex zou willen dan vraag ik me ook af of ik iets aan hem heb…. sex en geld…

  Misschien dat mannen moeten gaan inzien dat we zelf ons geld kunnen verdiennen en makkelijk aan sex kunnen komen…
  Hun kunnen dat vaak beide niet !!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>