De ideale Vlaamse man

Volgens de Vlaamse vrouw houdt de ideale man van K3: koken, klussen en kinderen. Verder moet hij niet te klein zijn, humor hebben en vooral trouw zijn………..

De vrouwen zijn het verder opvallend eens over de ideale lengte en haargroei van de man. Bijna alle vrouwen willen een grote man en prefereren een man met een kop met haar, echter zonder baard of snor.

Grappig is dat de wat oudere vrouwen, de ‘oudere generatie’ zeg maar, weinig verwacht van hun man in het huishouden. Bij de ‘jongere generatie’ verwacht ruim de helft een helpende hand van hun man in het huishouden. Deze generatie vindt het inkomen van de man ook minder belangrijk dan de ‘oudere generatie’.

Verder is de Vlaamse vrouw niet veeleisend op seksgebied: Het hele gebeuren hoeft maar tien minuten te duren en 84% van de vrouwen behoeft geen naspel. Het walhalla voor de man lijkt wel.

Lees ook:Meer vrouwen dan mannen zeggen geen partner nodig te hebben
Lees ook:20′ers van nu hebben het stukken zwaarder dan hun ouders destijds
Lees ook:Mannen en vrouwen kunnen elkaar de schuld geven van hun overgang
Lees ook:Met een toyboy ga je eerder dood!
Lees ook:Voor elke fase in het leven kiest een vrouw een andere ideale man

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>