Dik door trouwen

Hou je van slank? Ben je zelf slank? Wil je dat graag zo houden? Dan kun je beter single blijven, althans, zo blijkt uit onderzoek. Een groep onderzoekers onderzocht gedurende vijf jaar 8000 jongeren, waaronder 1200 stellen. En wat bleek?

Alleenstaande vrouwen waren na vijf jaar amper aangekomen: gemiddeld zo’n 7 kilo en alleenstaande mannen gemiddeld 11 kilo. Getrouwde vrouwen daarentegen kwamen ook 11 kilo aan en getrouwde mannen maar liefst 14 kilo.

Oorzaken: getrouwde vrouwen hebben vaak zwangerschapskilootjes en door de kinderen minder energie om tijd te stoppen in sporten en andere lichamelijke bezigheden. Dit laatste geldt ook voor mannen uiteraard.

Wat singles betreft: zij doen meer hun best om in shape te blijven omdat ze nog ‘op zoek zijn.’

Is dikker worden in een relatie een probleem? Hou je minder van je partner omdat hij of zij niet meer het gewicht heeft van 15 jaar geleden? Jij hebt dat waarschijnlijk ook niet. Of staan die extra kilootjes bij jou wel charmant?

Lees ook:Nogmaals: het huwelijk is gezonder dan samenwonen voor mannen
Lees ook:Bruiden die afvallen voor de grote dag, komen daarna dubbel aan
Lees ook:Mannen moeten gaan sporten met…….. andere mannen
Lees ook:In een goed huwelijk gaat je figuur naar de Filistijnen
Lees ook:Van trouwen word je dik !

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>