Elkaar helemaal uitkleden als eerste date: geef je op!

UndressedEen naakte datingshow is niet nieuw. In Nederland hadden we reed.s Adam zkt. Eva, waarin singles elkaar ontmoetten naakt op een onbewoond eiland. Een soort van Bounty-concept.

Maar dat kan nog wel een tandje verder.

Voor de Vlaamse en Nederlandse televisie wordt nu ‘Undressed’ geproduceerd. Wildvreemden leren elkaar kennen terwijl ze naakt in bed liggen.

Het programma wordt dit voorjaar uitgezonden op het digitale kanaal TLC.

In tijden van swipen en liken lijkt het steeds minder vaak voor te komen. De vrouwenzender hoopt nu om de vonk meteen aan te wakkeren. In de datingshow, die telkens een half uur duurt, zullen Nederlandse en Vlaamse singles elkaar ontmoeten, elkaar uitkleden en tussen de lakens kruipen.

Terwijl ze naakt naast elkaar liggen, leren ze elkaar wat beter kennen aan de hand van filmpjes, foto’s, uitdagingen en vragen die ze willen stellen. Op het eind moeten de duo’s beslissen of ze hun kleren weer aantrekken en de intieme ontmoeting beëindigen of liever blijven liggen om ‘meer over elkaar te weten te komen’.

‘Undressed’ is van dinsdag 3 mei 2016 t/m dinsdag 12 juli 2016 te zien om 20:35 uur bij TLC. Geïnteresseerden kunnen zich nog tot eind april aanmelden.

Lees ook:Restaurant-daten bij BNN
Lees ook:Singles hopen dinsdag op een ontmoeting met een oranje randje
Lees ook:Eigenlijk zou je op een eerste date deze ongepaste vragen allemaal willen stellen
Lees ook:10 dingen die mannen niet gaan begrijpen van vrouwen
Lees ook:Belgische ‘Boer zoekt vrouw’ stouter?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>