Lauren Verster zoekt uit of ze toch niet lesbisch of poly-amoureus is

LaurenEnDeLiefdeLauren Verster heeft al jaren vaste verkering en is daar zeer gelukkig mee.

Maar door te kiezen voor die ene ware  ~en daar, als het even kan, samen oud mee te worden~ gaan er allerlei andere mogelijke liefdesavonturen aan haar neus voorbij.

Een prikkelende gedachte, want er zijn zoveel andere varianten van de liefde die óók het verkennen waard zijn………

Kun je lesbisch worden, of zit dat in de genen? Lauren laat zich wetenschappelijk doorlichten. En op een van de grootste lesbische festivals van Europa test zij hoe het met haar gevóel zit, kan zij op een vrouw vallen?

Stellen die kiezen voor een polygame relatie nemen Lauren mee hún wereld in; waarom zou je eigenlijk maar van één iemand tegelijk houden als je meer liefde hebt te geven dan dat?

En als je wél voor die ene ware kiest, hoe hou je het dan spannend en leuk? De verliefdheid van het begin duurt maar even, na 5 jaar is een relatie routine en nog 5 jaar later komt bij veel mensen de klad erin. Wat is het geheim… Is dat een masturbatiecursus? Of elke week een liefdesbrief? Is er wel zoiets als ‘het geheim van een goed huwelijk’?

Van partner wisselen als het niet meer leuk is, is natuurlijk ook een prima optie. En dankzij Tinder en eindeloze mogelijkheden voor het online vinden van ‘de perfecte match’ is cupido zo goed als werkeloos geworden… Een droomman of -vrouw vind je met een klik of een swipe.

Lauren Verster: “Dit programma geeft mij de mogelijkheid om dingen te onderzoeken die iedereen zich wel afvraagt. Met een onbekende in een café, de taxichauffeur, of met je beste vrienden, we ráken maar niet uitgepraat over de liefde. Eigenlijk is dit programma mijn alibi om iedereen ongepaste vragen over de liefde te stellen. En de kijker weer mee te nemen in een avontuur.”

5 avonden lang duikt Lauren in de liefde en laat ze zich verleiden. Een zoektocht met veel vragen, veel antwoorden en soms juist weer níeuwe vragen… Want de liefde – die laat haar niet meer los.

‘Lauren! en de liefde’, 6 juli t/m 10 juli 2015, iedere avond om 21.15 uur uur bij de AVRO/TROS op NPO 3.

Afl. 1 – 6 juli: Hoe hou je het leuk?
Afl. 2 – 7 juli: Wat nou als liefde niet vanzelf komt?
Afl. 3 – 8 juli: Onmogelijke liefde
Afl. 4 – 9 juli: Vrouwenliefde
Afl. 5 – 10 juli: Liefde delen

Lees ook:Lauren Verster onder pseudoniem op overspelsite
Lees ook:De kibboets: relatieplanet van de jaren ’70 en ’80
Lees ook:Twee potjes Duo Penotti
Lees ook:Alle vragen die je ooit nog aan je ex stellen wou….
Lees ook:Lauren Verster over de ziekte die liefdesverdriet heet

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>