Bruce Jenner als sexy vrouw op cover Vanity Fair

CaitlynJennerVoor de allereerste keer laat Caitlyn Jenner haar gezicht zien.

Als (stief)vader Bruce was hij reeds wereldberoemd via de reality-serie ‘Keeping Up with the Kardashians’, maar als vrouw wil ze nu de rest van haar leven door.

De nu 65-jarige voormalig Olympisch kampioen Tienkamp introduceert haar nieuwe ik via het magazine Vanity Fair met een cover gemaakt door de beroemde fotografe Annie Leibovitz………..

“Als ik op mijn sterfbed lig en dit allemaal geheim gehouden had, zou ik denken: ‘je hebt dus je hele leven verknald’!”, aldus Caitlyn in het blad over de beslissing om toe te geven dat hij transseksueel is.

Caitlyn heeft vandaag ook een twitteracccount aangemaakt onder haar nieuwe naam.

“Ik ben zo gelukkig nadat ik zo lang met mezelf overhoop heb gelegen. Welkom in de wereld Caitlyn. Ik kan niet wachten tot jullie haar/mij beter leren kennen”, schrijft de stiefvader van Kim Kardashian en haar zussen.

Die dochters en stiefdochters zijn maar wat trots. Kendall Jenner twittert vol lof: “Kijk, dát is nou een cover! Wees nu vrij, mooi vogeltje!”

“We krijgen het leven dat we krijgen omdat je sterk genoeg bent om het te léven”, schrijft Khloe Kardashian. “Caitlyn, je bent schitterend!”

Ook Kika is zeer te spreken over de fotosessie. “Hoe mooi! Wees gelukkig, wees trots, leef op je eigen wijze!”

Vanaf eind juli is Bruce, oftewel Caitlyn, te zien in haar eigen 8-delige realityserie, waarin ze op de voet wordt gevolgd tijdens het transformatieproces.

Lees ook:En dan ga je op bezoek bij je ex-man die inmiddels vrouw is
Lees ook:Bruce Jenner gaat verder als Caitlyn en zijn familie staat achter hem
Lees ook:Wordt de Bruce Jenner Straat nu Caitlyn Jenner Straat?
Lees ook:Linda is getrouwd met haar grote liefde: Bruce, het reuzenrad
Lees ook:Current Obsession: vette lippen in #KylieJennerChallenge

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>