Lelijke mannen met een mooie vrouw: het is een format!

punching collage_379x212Het Britse radioprogramma ‘Punching Above Your Weight’ (vrij vertaald: deze partner is véél te knap voor jou) is een daverend succes.

Nog 4 stellen maken kans op de hoofdprijs van een droomreis naar Corfu, die vrijdag wordt weg gegeven.

Normaal zouden er 5 kanshebbers geweest zijn, maar de echtgenoot van Karen Wight is al in oktober 2013 overleden.

Toch deed ze mee als ‘eerbetoon’ aan haar man. De moeder van 2 dochters bracht zelfs de urn met zijn as mee naar de radiostudio. ……..

Dave (22) & Sarah (24) waren al vriendjes toen ze nog kind waren. Intussen zijn ze al 3 jaar samen en kochten ze samen een huis in Sunderland. “Mijn familie en vrienden zeggen vaak voor de grap dat Sarah te hoog gegrepen is voor mij. Dus waarom ons niet inschrijven, dacht ik. Ik vertelde het haar wel pas nadat we uitgenodigd waren in de studio. We hebben er in ieder geval al goed om moeten lachen.”

Ook Paula (42) & Stephen (36) wagen hun kans. 4 jaar geleden leerden ze elkaar kennen tijdens een ‘blind date’, in september zijn ze in het huwelijksbootje gestapt. “Mijn zus Marie, die bij mij in het kapsalon werkt, moedigde me aan om mee te doen. De vrienden van Stephen zeggen toch altijd dat hij mij niet verdient. We zouden heel graag winnen.”

Liam & Victoria (beiden 26) zijn energieconsultants. Komende vrijdag vieren ze hun 5e huwelijksverjaardag, een liefde die bekroond werd met kinderen James (4) en Emily (3). “Ik heb het vaak genoeg te horen gekregen. ‘Zij, jouw vrouw? Dat kan toch niet? Hoe is je dat in hemelsnaam gelukt?’ We doen mee voor het plezier en zien wel wat er van komt.”

Lee & Leanne leerden elkaar kennen in het café, waar zij in dienst genomen werd door hem. Intussen zijn ze verloofd en komen ze allebei aan de bak als verkoper. Ze hebben een dochter van 16 maanden en intussen is er nog een kindje op komst. “Ja, ik lijk wel een beetje op die kerel uit ‘Shameless’”, geeft Lee grif toe.

Stemmen voor uw favoriet kan hier.

Lees ook:Verboden liefde: als het vlam vat tussen docent en leerling
Lees ook:Verkrachting binnen het huwelijk: een laatste taboe?
Lees ook:Bruid die vlak voor grote dag gedumpt wordt, viert eigen feestje
Lees ook:Beste singles: bekijk dit FILMPJE en je wilt nooit en te nimmer wat anders meer!
Lees ook:Broer en zus vinden elkaar na 36 jaar terug via datingsite

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>