‘Liefde voor het leven’: zij die echt bij elkaar bleven…….

OldWeddingPictureIedereen droomt ervan, maar weinigen maken het waar: trouwen en samen gelukkig en gezond oud worden. ‘Tot de dood ons scheidt’.

Er is niets dat ons zo ontroert als Oude Liefde. En het bestaat nog.

MAX portretteert in ‘Liefde voor het Leven’ 6 koppels die hun zilveren, robijnen, gouden c.q. diamanten bruiloft groots vieren…..

Ze blikken terug op goede en de slechte tijden, hun eerste ontmoeting, het ja-woord en tal van liefdevolle herinneringen.

In aflevering 1 zijn dat Carina & George. Ze zijn al 40 jaar gelukkig getrouwd en hebben 2 dochters en 2 kleinkinderen. Hun liefde voor muziek bracht hen samen.

Ze spelen al jaren in een band en treden ook nu nog maandelijks op met zelfgeschreven nummers. Daarnaast delen ze een passie voor reizen en dan bij voorkeur met hun camper.

Het geheim van hun huwelijk lijkt dan ook simpel: het delen van interesses én elkaar voldoende vrijlaten. Dat klinkt heel logisch. Maar is deze liefde in de praktijk net zo maakbaar en net zo eenvoudig als het aan het begin van een huwelijk lijkt? In ‘Liefde voor het Leven’ laten ze zien wat de ingrediënten zijn voor een levenslange gelukkige relatie.

‘Liefde voor het leven’, vanaf 9 mei 2014, elke vrijdag, 6 weken lang om 22.20 uur bij MAX op NED 1

Lees ook:82 jaar getrouwd: ‘Liefde, veel liefde….’
Lees ook:10 ‘doodgewone’ gewoontes van gelukkige paren
Lees ook:Lauren Verster zoekt uit of ze toch niet lesbisch of poly-amoureus is
Lees ook:Wat je gedrag op Facebook zegt over je liefdesleven
Lees ook:Deze mensen bleven wél bij elkaar: lessen van langgehuwden

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>