Trouwen ‘op het eerste gezicht’

Het Belgische productiehuis Sultan Sushi wil een nieuwe datingshow introduceren in Vlaanderen: ‘Married at first Sight’.

Momenteel zou het bedrijf over een mogelijke uitwerking praten met de commerciële zender VTM……..

Dat meldt De Gazet Van Antwerpen.

Het programma, dat kijkcijferrecords brak in Denemarken, zit heel eenvoudig in elkaar. Wie de zoektocht naar de ware wat beu is maar de liefde toch een (laatste) kans wil geven, kan zich kandidaat stellen.

De geselecteerden worden professioneel begeleid door een team experts. Die kiezen er dan de partner uit die het best bij hen past. Uiteindelijk ontstaan er 3 ‘koppels’ die klaargestoomd worden voor hun grote dag. Scheiden na de trouwdag mag, maar bij voorkeur na een huwelijksreis en een maand samenwonen.

Nederland toonde al interesse voor ‘Married at first Sight’, maar er is nog geen duidelijkheid over welke zender de datingshow zal uitzenden. Ook bij onze zuiderburen zijn de onderhandelingen volop aan de gang met VTM. “Laat één ding duidelijk zijn: wij hebben het nog niet besteld”, aldus VTM-persvrouw Sara Vercauteren in de Gazet Van Antwerpen.

“Er zijn wel gesprekken met Sultan Sushi, en zij werken het concept nu verder uit.” Dat bevestigt het productiehuis ook zelf. “De kans dat het programma er komt, is groot. Is het niet op VTM, dan wel op een andere zender”, zegt mede-oprichter Jan Keersmaekers.

De bewuste show lokte heel wat kritiek uit in Denemarken. Daar zei parlementslid Christian Langballe dat huwelijken geen deel mogen zijn van de entertainmentindustrie. Sultan Sushi werkt alvast aan een haalbaarheidsonderzoek waarin wordt uitgezocht of er al dan niet ethische bezwaren zijn.

Lees ook:Straks kijken: trouwen met een onbekende bij RTL4
Lees ook:RTL-SBS clash: beiden buigen zich over de ‘liefdeswetenschap’
Lees ook:Nicolette Kluijver zoekt naakte vrouwelijke daters voor ‘Adam Zkt. Eva’
Lees ook:Mannen met een kale kop: vrouwen vinden jullie best sexy!
Lees ook:Langste man ter wereld getrouwd (scheelt 75 cm en 10 jaar)

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Trouwen ‘op het eerste gezicht’

  1. Jasmien M

    Ik ben op zoek naar een diegene die zich heeft ingeschreven voor dit programma maar hier jammer genoeg een einde aan zag komen zonder zijn match te ontmoeten.
    Wie kent hem?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>