Ongelooflijk: Spaanse zwerver na make-over ‘een lekker ding’

De 55-jarige dakloze José Antonio uit het Spaanse Mallorca gaat de wereld over. Het filmpje waarop te volgen is hoe hij door een trendy kapsalon wordt getransformeerd in een modieuze hipster, is bijna een miljoen keer bekeken. Van zin ‘bagman’ is niets meer over. Wat een beetje verzorging doet!

Antonio leefde de afgelopen 25 jaar op straat. Zijn uiterlijk was wel het laatste waar hij zich druk om maakte. In een vorig leven werkte de Spanjaard als elektricien. Na een paar verkeerde beslissingen raakte hij in een depressie en verloor hij zijn baan en zijn huis. De afgelopen tijd verdiende hij wat met het parkeren van auto’s die hij vervolgens bewaakte.

De kappers namen José flink onder handen. Zijn haar werd gewassen, geverfd, geknipt. Zijn wilde wenkbrauwen werden geëpileerd en boden hem een compleet nieuwe outfit aan: compleet met designerbril. Hij stapt de salon uit als een compleet andere man. Het filmpje toont hoe hij in tranen in zijn ogen krijgt als hij zichzelf bekijkt in de spiegel.

De transformatie werd hem aangeboden alsdan voor zijn baan als parkeermedewerker door het café waar hij vaak komt. Ze herkenden hem daar niet eens. Ook zijn vrienden hebben niet door dat het Jose is die voor hun neus staat. Iemand vroeg hem zelfs waar hij zijn Ferrari geparkeerd had.

Lees ook:Mariah Carey staat op datingsite
Lees ook:Wat vrouwen zeggen. En hoe ze praten. Volgens mannen dan….
Lees ook:Beste singles: bekijk dit FILMPJE en je wilt nooit en te nimmer wat anders meer!
Lees ook:Homo-huwelijksaanzoek is ware internethit
Lees ook:Recessionista’s willen toch nieuwe kerst outfit

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>