Zo krijg je sneller een reply op je sms of email

Of het nu een belangrijke werkmail is, of de klantendienst van je favoriete webshop. Niets is zo vervelend als een belangrijke e-mail versturen, en vervolgens urenlang, ja dagenlang, te moeten wachten op een antwoord.

Volgens onderzoek van Boomerang Tool Company, waarbij ze maar liefst 350.000 e-mails onder de loep namen, is er een eenvoudige bewoording die ervoor zorgt dat je maar liefst 70% meer kans hebt op een snel antwoord.

Dé sleutel? ‘Alvast bedankt’ of ‘Bij voorbaat dank’ bedankt,” blijken dé manier om een antwoord los te krijgen. “Dankjewel,” en “bedankt,” prijkten op een mooie tweede plaats. Erg formele afsluiters, zoals “hoogachtend,” gebruik je dan weer beter niet.

Lees ook:Jonge mannen die van oude vrouwen houden
Lees ook:Sms’en na de date: veel gezwoeg en veel gezweet!
Lees ook:Vader van Elsemiek uit MH17: ‘bedankt voor het vermoorden van mijn enige kind’
Lees ook:‘Tinderend’ door het echte leven
Lees ook:Romeins liefdesritueel

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>