Cuddlr is de knuffelversie van Tinder

CuddleChairSoms heb geen zin in een partner, geen zin in seks en geen zin in een date. Dan wil je alleen maar even knuffelen.

Als is het maar dat je gehalte oxytocine (niet voor niets bijgenaamd het knuffelhormoon) daarmee stijgt in je lichaam en je je prettiger gaat voelen.

Voor dat soort momenten is er nu Cuddlr, de knuffelversie van Tinder……

Zodra 2 mensen met een knuffel hebben ingestemd, krijgen ze loopinstructies om elkaar snel in de armen te kunnen sluiten.

Het aantal ‘succesvolle’ knuffels wordt bijgehouden in de app, zodat anderen kunnen zien hoe jouw knuffels in de smaak vallen.

Om Cuddlr te downloaden, moet je 17 jaar of ouder zijn. De profielen bevatten wel namen en foto’s, maar leeftijd en geslacht worden niet weergegeven. Die informatie heb je simpelweg niet nodig om te beslissen of je iemand wel of geen knuffel wilt geven, vindt ontwikkelaar Charlie Williams.

“Je bent niet aan het daten, maar aan het knuffelen”, zegt hij tegen Salon. Williams benadrukt dat het niet de bedoeling is dat Cuddlr straks om seks draait.

“Sommige mensen zullen wel verder gaan dan knuffelen”, weet de ontwikkelaar. “Maar in onze regels staat dat je pas na de knuffel op een aardige manier mag vragen of er meer inzit. Hou ook rekening met een ‘nee’. En gebruik deze app niet om mensen te versieren. Seks is ook geweldig, maar daar zijn andere apps voor. Gebruik Cuddlr als je wilt dat iemand je vasthoudt, voor het gevoel dat alles klopt en voor een simpele connectie met iemand, zonder verwachtingen.”

Illustratie bovenaan: er is zelfs een speciale knuffelzetel!

Cuddlr: because sometimes you just want a cuddle. from Charlie Williams on Vimeo.

Lees ook:Knuffelen, ook in de slaap, leidt tot gelukkiger relatie met meer seks
Lees ook:Veel knuffels leiden uiteindelijk tot betere seks!
Lees ook:Een knuffel op doktersadvies
Lees ook:Met knuffelen houd je griep op afstand
Lees ook:Ontdek tot welk knuffeltype jij behoort

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>