Psychiater Bram Bakker vindt het niet kloppen dat premier Mark Rutte single is

MarkRutteBoekBram Bakker, 1 van de bekendste psychiaters van Nederland, zegt dat er vermoedelijk iets mis is met Mark Rutte.

Dat doet hij in een uitgebreid interview met het Algemeen Dagblad.

De zieleknijper geeft zijn ongevraagde diagnose over de burgelijke staat van onze minister-president.

“Het is heel simpel: hij is vrijgezel en dat klopt niet. Daarvoor is hij te succesvol, te slim en niet lelijk genoeg. De grote vraag is dan ook: ‘waarom is hij single?’ Als er een vliegtuig met veel Nederlanders neerstort, sta je als premier overal in de wereld met je kleurenfoto in kranten. Compenseert dat het feit dat je ‘s avonds in een leeg huis thuiskomt waar niemand vraagt: ‘Schat, zin in een wijntje?’ Op een gegeven moment zit hij vast in dat stramien, is een relatie een gepasseerd station.”

De he, ha, ho, le, bi-geaardheid vindt dokter Bakker er minder toedoen.
“Ik vind het niet spannend of hij al dan niet homo zou zijn. En hij zal heus bij tijd en wijle seks hebben. Ik ben nieuwsgierig naar: ‘waarom kies je zo monomaan voor je werk? Waarom mis jij een groot deel van het leven dat andere mensen leiden’?”

Bram Bakker schreef 12 boeken. Zijn adresboekje telt 3000 namen van mensen die hij in de loop der jaren uit mentale dalen probeerde te halen. Onder hen veel BN’ers en ‘hotemetoten’, maar niet Mark Rutte. En dat kan die laatste beter ook zo houden.

Sommige mensen zijn nou eenmaal beter af als vrijgezel. Dat was vroeger al zo en nu nog steeds. Wij van relatie.blog zeggen: ‘Beste Mark: laat je niet gek lullen door een psych, want die beroepsgroep is zelf meestal gekker dan hun cliënten!’

Lees ook:Premier Mark Rutte is populairste date van Nederlandse vrouw
Lees ook:Stuur Mark Rutte een kerstwens. ‘t Is eenzaam aan de top
Lees ook:Premier Rutte is geen homo, hij valt op Sophie Hilbrand en Sacha de Boer!
Lees ook:Sociale media stimuleren stalkers
Lees ook:Mark Rutte lijkt volgens Vanity Fair op James Bond!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>