Mannen denken elke 51 minuten aan seks. Vrouwen elke 96 minuten….

elke-drie-secondenMannen denken niet om de 3 minuten aan seks en wie een partner zoekt via een relatiebureau, kan beter geen genoegen met de eerste de beste kandidaat.

Dit soort weetjes brengt filosoof en hoogleraar Jean Paul Van Bendegem in zijn nieuwe boek ‘Elke 3 seconden’………..

Hij maakt wiskundige berekeningen over ons leven tussen de lakens en komt o.a. tot de conclusie dat de perfecte wiskundige formule voor seks niet bestaat.

De titel van zijn boek verwijst dan naar de mythe dat mannen om de 3 seconden aan seks zouden denken, wat niet klopt volgens Van Bendegem.

Hij ziet het eerder in minuten: 51 minuten voor mannen, 96 minuten voor vrouwen. “Ik vind dat eerlijk gezegd hoopgevend”, zegt hij in Het Laatste Nieuws.

“Stel je voor dat we nu, terwijl we aan het praten zijn, om de 3 seconden eventjes ‘hup’ zouden doen met onze gedachten, dan zou dit gesprek nogal vreemd worden.”

Nog een wiskundig weetje: wie een relatiebureau inschakelt om een partner te vinden, moet letterlijk niet voor de eerste de beste gaan. De kans dat hij of zij de ware is, is maar 10%.

Als je 4 dates had is de kans 37%. Als je daar de beste match uitkiest, dan nog eens 6 kandidaten ontmoet en daar diegene uitkiest die beter of even goed is dan de beste uit de eerste groep, heb je volgens de wiskunde de ideale partner.

Lees ook:Vrouw moet eerst 3 mannen verslinden voor ze Mr. Right treft
Lees ook:Vrouwen denken het meest aan seks op hun werk
Lees ook:In 3 minuten weet een vrouw of ze een man ziet zitten of niet
Lees ook:Vrouwen denken vaker aan kleren dan mannen aan seks
Lees ook:Wiskundige berekening voor de ideale relatie

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>