Deze beha gaat alleen open in geval van ‘ware liefde’

Je hebt ‘Het Beest’, ‘De Techneut’ en ‘De flitsende gozer’. Mannen die vrouwen volgens het Japanse lingeriemerk Ravijour liever niet willen tegenkomen.

Zij willen dat hun vrouwelijke klanten hun ‘kroonjuwelen’ pas aan mannen tonen als er ware liefde in het spel is. De True Love Tester is daarvoor speciaal gemaakt……

Daarover schrijft want.nl.

Deze high-tech beha die pas losgaat als de draagster daadwerkelijk van de man in kwestie houdt en vice versa. Dankzij deze beha worden vrouwen de volgende ochtend dus niet met spijtgevoelens wakker.

Ravijour noemt het een revolutionair product dat snapt hoe vrouwen zich daadwerkelijk voelen. De beha is voorzien van een hartslagmeter die data verzamelt en deze via Bluetooth naar een mobiele app stuurt.

Het algoritme berekent vervolgens de ‘ware liefde score’ door de data te vergelijken met emoties bij activiteiten zoals shoppen, het kijken naar films, flirten, joggen en het ontvangen van een cadeau.

Als de liefde op juiste niveau zit dan springt de beha aan de voorkant open……….

Lees ook:Hoe trek jij je beha aan en uit?
Lees ook:De pil is de beste uitvinding van voor de digitale revolutie!
Lees ook:‘Hemafrodiet’, man in push up-beha, is wereldnieuws
Lees ook:Beha-loos sexy in plaats van een opgehesen decolleté
Lees ook:Push-up beha’s pushen ook het zelfvertrouwen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>