De rhino: een lelijke, geile man

Hij draagt gebloemde Hawai shirts, heeft zweetplekken, is lelijk, maar denkt dat hij alles is.

Maak kennis met de rhino: de mannelijke tegenhanger van de cougar.

Zij een stereotype? Dan hij ook!

Scoort hij een jong ding, dan is hij stoer. Doet zij dat, dan is ze opeens een cougar met een toyboy, ofwel roofdier met prooi.

Als tegenactie noemen vrouwen hem voortaan rhino.

Volgens The Urban Dictionary is een rhino, een geile maar lelijke man. Een vrouwengek. Hij verkeert het liefst in tropische oorden en draagt een gebloemd of pastel shirt, waarvan de 3 bovenste knopen altijd open staan en waar borstharen bovenuit piepen.

Hij combineert dit lelijke shirt met een casual short en bootschoenen. Je kunt de Rhino ook herkennen aan zijn foute danspassen en kalende kruin.

Professor culturere studies Jon Stratton meent dat steeds meer mannen en vrouwen daten met leeftijdsgenoten niet zien zitten. Daarom zoeken ze een jongere partner: “Helaas zijn het de vrouwen die daardoor een stempel krijgen”, zegt hij.

Stratton vindt de term cougar (poema) denigrerend voor vrouwen, omdat het daarmee lijkt alsof mannen weerloos zijn. Ook geeft het volgens hem inzicht in hoe de maatschappij tegen oudere vrouwen aankijkt die een relatie met een jongere man hebben.

“Voor mannen is het aanvaardbaar, voor vrouwen niet”, aldus Stratton, die wel snapt hoe dit komt: “Het maakt mannen bang dat vrouwen dezelfde dingen doen. Hierdoor vrezen ze dat ze zelf buiten de boot vallen.”

Lees ook:Mooi zoekt mooi
Lees ook:Heren ogen in de T van T-shirt het meest sexy
Lees ook:Elke rijpere vrouw zou een jonge minnaar moeten nemen
Lees ook:Patricia Paay maakt TV-programma over mede-liefhebsters van de toyboy
Lees ook:Lelijke mannen leveren meer sperma!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>