Vrouw bepaalt de vakantie, maar geeft man het gevoel dat hij dat deed

castle_720x4321

Keuzes, keuzes, keuzes. Kijk op een reiswebsite of een ouderwetse brochure en je wordt ~zelfs als frequente reiziger~ om de oren geslagen met landen waar je nog niet geweest bent.

En dan: wil je sportief, trektocht, cultuur, natuur of spanning en sensatie? In een relatie of gezin hakt de vrouw meestal de knoop door, maar zij geeft manlief het gevoel dat hij de beslissende stem had.

Dat blijkt uit een enquête van sunshine.co.uk onder 2000 mensen van 18 jaar en ouder die in een relatie zitten en het afgelopen jaar iets geboekt hadden.

Op de vraag wie bij de laatste vakantie het beslissende woord had, gaf 62% van de mannen aan dat zij dat waren geweest. Echter 74% van de vrouwen zei dat zij de eindbestemming hadden uitgekozen en ruim de helft van hen gaf toe dat zij hun partner het idee hadden gegeven dat het hun beslisisng was…

Van de vrouwen gaf 35% aan omgekeerde psychologie te gebruiken in het sturen van de reis. 14% zei hier en daar wat hints te ‘droppen’ en suggesties te geven. Verder zei 37% van alle respondenten aan dat ze er wel mot over hadden gehad.

Van hen gaf 54% weer aan dat de reden van de ruzie neerkwam op verschillende voorkeuren en 31% verweet de partner besluiteloos te zijn. Gemiddeld doen stellen er 5 weken over om tot een eindconclusie te komen.

Lees ook:Na 4 maanden verkering op vakantie…
Lees ook:Speciale dag voor vrouwen die slachtoffer zijn van huiselijk geweld
Lees ook:Helft Nederlanders heeft spijt van liefdeskeuzes
Lees ook:Het grote geheim van oude liefde
Lees ook:Minnaressen komen zwaar tekort

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>