Help, mannen staan nu langer voor de spiegel dan vrouwen

BathroomWe moeten als mannen en vrouwen het nodige van elkaar kunnen hebben, maar is is 1 onschuldig lijkend dingetje waar vrouwen gek van worden.

Namelijk als haar mannelijke partner meer tijd voor de spiegel en in de badkamer spendeert dan zij.

Maar wij vrouwen zullen et zo langzamerhand moeten gaan accepeteren, daar we toch ook van verzorgde mannen houden…….

Het blijkt allemaal uit een enquête van groominglounge.com onder 400 mannen en vrouwen.

Een man heeft gemiddeld 31 tot 45 minuten nodig voor zijn dagelijkse lichaamsverzorging, tegenover 16 tot 30 minuten bij vrouwen.

Uit eerder onderzoek van de hotelketen Travelodge bleek al dat mannen ‘s morgens 23 minuten nodig hebben om zich te douchen, tegenover 22 minuten voor vrouwen. Ook het scheren van baard en snor (18 minuten) neemt iets meer tijd in beslag dan het vrouwelijke trimmen van benen, oksels en de bikinilijn (14 minuten).

Uit een enquête van an Escentual.com bleek dat eenderde van de mannen af en toe make-up gebruikt. Vooral concealer bleek populair te zijn bij heren, om donkere kringen en puistjes te verbergen. En dan hebben we het nog niets eens gehad over mannen en hun kapsel. Haardrogers en stylingproducten zijnl lang geen onbekenden meer voor de meeste heren.

Ten slotte is ook het kiezen van kleren een tijdrovende bezigheid. Mannen doen daar namelijk 13 minuten over en vrouwen doen dat in 10 minuten.

Maar alle internationale cijfers op een stokje: Nederlandse mannen doen het ‘s ochtends gewoon in 5 minuten! (and it shows)

Lees ook:Mannen houden de douche langer bezet dan vrouwen
Lees ook:Mannen blijken ergere achterklappers dan vrouwen
Lees ook:Mannen en vrouwen zijn op maandag op hun mooist
Lees ook:Vrouwen willen 106 romantische minuten per dag
Lees ook:Nederlanders slapen net zoveel als ze op hun scherm(pje) turen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>