Vrouwen kunnen slechter tegen afwijzingen dan mannen

Boomerang

Mannen zijn al vanaf hun vroegste jeugd gewend aan het feit dat meisjes hen afwijzen.

Andersom voelen vrouwen zich altijd direct geraakt.

Een vrouw die een zeperd haalt of een blauwtje loopt, trekt zich dat nou eenmaal zeer persoonlijk aan……..

Ook als een man even niet lief doet tegen zijn geliefde of geen zin heeft in zoenen, begint de bewuste dame direct te twijfelen aan zichzelf, terwijl die man denkt ‘wat is er nou helemaal aan de hand?’

Een mooie illustratie daarvan ziet u in onderstaand filmpje. De ‘kiss cam’ is een begrip in Amerika bij sportwedstrijden. Een camera schuift lang het publiek en maakt beelden van stellen. Als er zo’n stel samen en in close up op de beelschermen van het stadion verschijnt, is het de gewoonte dat ze elkaar kussen.

Ook de first man and woman of the USA overkwam dit al eens. Maar een vrouw die afgewezen wordt voor het oog der natie, door haar man die blijkbaar interessantere kost heeft op zijn smartphone: die is nog niet jarig……

Lees ook:Waarom echtelijke ruzies bijna nooit ergens over gaan
Lees ook:Na wildvreemden die gingen zoenen, kleden ze elkaar nu uit
Lees ook:Partnergeweld: ‘Een foto per dag uit het slechtste jaar van mijn leven’
Lees ook:Met een gloednieuwe Lamborghini krijg je ook veel over je heen (zielig he)
Lees ook:Grijp jij in als je ziet dat een man zijn vrouw afrost?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>