Waar mannen en vrouwen écht met hun hoofd zitten tijdens het mediteren

Mediteren is even compleeet vrij worden van gedachten. Volgens dit filmpje is het minder eenvoudig dan het lijkt.

Want zelfs in verheven sferen schieten er zeer aardse gedachten (‘als ik nu maar geen scheet laat’) door ons hoofd…………

‘Ik ben vergeten de boodschappen op te schrijven die ik moest meebrengen. En mijn vriendin vermoordt me als ik de verkeerde meebreng. Broccoli, sinasappelsap,…’

Onderstaand filmpje toont aan dat onze gedachten tijdens de yogales wel eens afdwalen richting weinig verheffende zaken: ‘ik ben omringd door knappe vrouwen, kijk haar kont nu eens’, ‘ja, ik heb gezien dat je naar mijn kont keek’ of ‘zou hij gezien hebben dat ik geen trouwring draag?’.

Met alle gevolgen vandien.

Lees ook:‘Vind je me te dik schat?’
Lees ook:Mensen zijn nog het meest gefocust tijdens seks
Lees ook:De computer blijft online; ook tijdens een partijtje seks
Lees ook:Kijken jij en je geliefde nog weleens 4 minuten onafgebroken in elkaars ogen?
Lees ook:‘Geen handvol, maar een land vol’: is dat wel zo?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>