Vrouw heeft wilde dromen terwijl man slaapt als een baby

Veel vrouwen hebben last van slaapjaloezie op hun man.

Feit is dat mannen minder slaapproblemen hebben.

Maar dat is niet het enige: nachtmerries, emotionele of surrealistische dromen halen menig vrouw ook nog eens regelmatig uit haar slaap.

Met dank aan de vrouwelijke hormomen…………

Volgens een studie van de University of West England heeft dat te maken met een verandering in lichaamstemperatuur, die veroorzaakt wordt door de maandelijkse cyclus.

De temperatuur van een vrouw stijgt vlak voor haar ovulatie en daalt als de menstruatie begint. Vlak voor de menstruatie heben vrouwen daardoor meer emotionele dromen of nachtmerries

30% van de vrouwen die meededen aan het onderzoek had recent een nachtmerrie, terwijl dat slechts bij 19% van de mannen het geval was. .Daarnaast kunnen vrouwen zich ook veel beter herinneren waarover ze gedroomd hebben.

Hoewel dromen vaak heel leuk zijn, hebben ze helaas ook een negatieve invloed op onze nachtrust. Probeer daarom 2 uur voor bedtijd niet meer te eten en sluit je dag goed af. Ga bijvoorbeeld in bad voordat je gaat slapen, daardoor stijgt je lichaamstemperatuur. Vermijd ook cola, koffie en thee na 6 uur ‘s avonds en zet je televisie en computer een uur voordat je gaat slapen af.

Lees ook:NACHTMERRIES: mannen over rampen, vrouwen over vreemdgaan
Lees ook:ZIJ een nachtmerrie, HIJ een erotische droom
Lees ook:Mannen dromen nog steeds over hun ex van lang geleden
Lees ook:Wat weten Nederlandse mannen over ongesteld zijn?
Lees ook:Ochtendmensen zijn dromers, avondmensen zijn uh.. dagdromers

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>