Mannen houden de douche langer bezet dan vrouwen

ManBlueShower.gif.pngMannen gebruiken volop beautyproducten en besteden meer tijd aan uiterlijke verzorging dan vrouwen.

Mannen zijn iedere dag gemiddeld 83 minuten bezig om zich te wassen, scheren, crèmes te smeren, hun haar te doen en kleding uit te kiezen. Vrouwen zijn ’slechts’ 79 minuten druk met kleding, haar en make-up.

Zo blijkt uit onderzoek van Travelodge onder 3000 mannen.

De Britse mannen geven €29 per maand uit aan verzorgingsproducten, dit is maar 20 cent minder dan wat vrouwen uitgeven. Over welke outfit ze aan zullen doen, twijfelen mannen 13 minuten, een minuut langer dan vrouwen.

Mannen staan zelfs langer onder de douche, gemiddeld 23 minuten tegenover 22 minuten bij de dames. Ook het scheren kost ze meer tijd. Hoewel vrouwen benen, oksels en bikinilijn onder handen moeten nemen doen zij er met 14 minuten, 4 minuten korter over dan de mannen.

Alleen haar en make-up vergt vrouwen meer tijd dan mannen, respectievelijk 22 en 17 minuten. Verder blijkt dat mannen minstens een keer in de maand gaan shoppen, eenderde van de mannen raadpleegt magazines voor advies over producten en 30% koopt altijd designermerken.

Lees ook:Help, mannen staan nu langer voor de spiegel dan vrouwen
Lees ook:Mannen en vrouwen zijn op maandag op hun mooist
Lees ook:Mannen zijn drukker met hun uiterlijk dan ooit
Lees ook:Vrouwen tobben 1 maand per jaar over uiterlijkheden
Lees ook:Smartphone ontvangt meer liefde dan de partner

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>