Over cougar’s, milfs & grannyf*ckers

MadonnaKent u de termen cougar en milf?

De rijpere vrouw van nu is geen droge doos, zij is aantrekkelijk en openlijk seksueel aktief!

In de VS loopt een televisieserie die ‘Cougar Town’ heet en als ondertitel ’40 is the new 20′ meekreeg.

Hoewel ze er zelf allesbehalve gelukkig mee is, werd actrice Demi Moore al gauw de verpersoonlijking van de hedendaagse cougar: de rijpe vrouw met jongere minnaar.

Moore heeft sinds 2003 een relatie met de 16 jaar jongere acteur Ashton Kutcher, met wie zij in 2005 trouwde. Ook Jennifer Aniston (42) en Couretney Cox (45), die beiden beroemd werden door hun rol in de studentensoap ‘Friends’, hebben ondertussen de cougar-rijpe leeftijd bereikt.

En dan is er nog het begrip milf. Daar waar de poem haar prooi zelf vindt in een meestal jeugdig hapje, werd de milf een passievere rol toebedeeld.

Ze maakte haar intrede in de film ‘American Pie’ van 1999 en is het acroniem voor Mom I’d Like to F*ck (Moeder die ik graag zou willen n**ken)

De term is tegenwoordig vooral populair in de pornowereld, maar 10 jaar geleden moest het eerst en vooral duidelijk maken dat een vrouwenlichaam haar aantrekkingskracht niet verliest omdat het een kind heeft gebaard.

Dat werd echt duidelijk toen Angelina Jolie een ster werd. Hoewel zij vooral ook kinderen adopteert, deed dit niets af aan haar moederstatus.

In 1986 nog schreef Newsweek dat een vrouw van 40+ meer kans maakte slachtoffer te worden van een terroristische aanval dan dat ze nog aan de man zou geraken. Dat is anno 2010 radicaal anders.

Uit een recente studie blijkt dat 34% van de vrouwen boven de 40 een partner heeft of had die 5 tot 10 jaar jonger was.

Een ander onderzoek, van de Universiteit van Maine, gaf dan weer aan dat vrouwen tussen de 35 en de 50 jaar veel meer openstaan voor jongere mannen dan tussen de 20 en 25.

Ongeacht hun ras, status en godsdienst. Mannen kiezen voor een oudere partner omdat zij seksueel minder geremd is, minder zeurt doordat ze al meer heeft bereikt en snapt hoe het leven werkt. Ook de economische factor speelt een rol, daar rijpere vrouwen meestal meer te besteden hebben.

Wat dat laatste betreft is er dus niet zoveel verschil met de omgekeerde situatie. Ook een jonge vrouw met een oudere mannelijke partner voelt zich daar geborgen bij door zijn ruimere (ook seksuele) ervaring en meer onafhankelijke sociale en financiele status.

Zowel milf als cougar hebben veelal recent een echtscheiding achter de rug. Ineens is zij weer alleen op pad in de datingjungle en wordt ze zich bewust van haar vrouw-zijn. Het ‘zich niet laten kisten’ en ‘zich niet als afgewezen gedragen’ speelt een belangrijke rol.

Soms heeft het bijna iets krampachtigs, maar het is altijd beter dan bij de pakken neerzitten. De milf gebruikt haar buitenkant. De cougar is anderszins attractief: ook zij zier er goed uit, maar heeft een sociaal zelfstandiger status of creëert deze vliegensvlug nadat zij weer op eigen ‘poten’ is komen te staan.

Opvallend is dat het in eerste instantie vooral om 40sters ging. Nu zijn ook de 50sters en zelfs de jonge 60sters zich bewust van het feit dan ze nog een ‘aantrekkelijke partij’ zijn. Minnaars van die laatste leeftijdscategorieën worden ook weleens ‘grannyf*ckers’ genoemd, daar hun vrouwen in de praktijk ook al vaak oma zijn of worden.

Milfen laten lzich graag van hun ‘chocoladekantje’ zien, kicken op hun geconserveerde schoonheid en genieten van veel aandacht.

Haar roofdier-zuster is onafhankelijker. Die gaat niet in een blootblad staan, maar actief op zoek naar vers voer. Deze dames worden niet voor niets panters genoemd. En daarmee zijn zij dus gewoon de goedgelijkende nichtjes van de aloude ‘bok die wel een groen blaadje lust’.

Lees ook:Patricia Paay is zelf helemaal geen cougar meer
Lees ook:Nederlandse vrouwen gaan massaal aan de toyboy!
Lees ook:Patricia Paay maakt TV-programma over mede-liefhebsters van de toyboy
Lees ook:Steeds meer vrouwen gaan aan een jongere man
Lees ook:Toyboy dating is hot!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Over cougar’s, milfs & grannyf*ckers

  1. Pingback: Aangenaam, ik ben een swoftie | Relatie

  2. Pingback: Cougar-vrouwen vallen fout in Nieuw Zeeland | Relatie

  3. Pingback: Is Pieter Storms een golddigger? | Relatie

  4. Pingback: Mannen daten graag met oudere succesvolle vrouw | Relatie

  5. Pingback: Linda de Mol vindt alleen zijn maar niks | Relatie

  6. Pingback: LINDA duikt op toyboys & cougars | Relatie

  7. Pingback: Sterft de stoeipoes in een vrouw na een bevalling? | Relatie

  8. Pingback: Linda de Mol snotterde 4 jaar geleden een doos Kleenex vol bij de relatietherapeute | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>