Madame Tussauds plukt Brangelina alvast uit elkaar

BrangelinaSeparates

Ja als zelfs CNN het ‘breaking news’ vindt dat het beroemdste acteurskoppel breekt, kunnen ze bij museum Madame Tussauds op De Dam natuurlijk niet achterblijven. Daarmee volgt de Amsterdamse vestiging het voorbeeld dat Londen gaf, aldus een woordvoerder van het wassen beelden-museum.

“Naar aanleiding van het nieuws dat wereldwijd celebritywatchers heeft geschokt, kunnen we bevestigen dat we de wassen beelden van Brad Pitt & Angelina Jolie hebben gescheiden,” twitterde Madame Tussauds in Londen. De tweet ging vergezeld van een foto waaruit blijkt dat acteur Robbert Pattinson nu tussen de twee gescheiden Hollywoordsterren staat. Een Londense woordvoerder licht toe: “We reageren hiermee op het scheidingsnieuws. De attractie weerspiegelt op deze manier hun plannen van elkaar te scheiden.”

De wassen beelden van Brad en Angelina staan in Londen sinds 2013, een jaar voordat de 2 in Frankrijk officieel in het huwelijk traden. In totaal is het koppel 12 jaar en 6 kinderen verder.

Lees ook:Mariah Carey kan de bunga-bunga-lijst van haar echtgenoot wel hebben
Lees ook:Pssstt, fluisteren doet wonderen voor je relatie
Lees ook:IJburg houdt huis voor pas gescheiden ouders met kids tegen
Lees ook:Justin Bieber & Selena Gomez in het paradijs
Lees ook:Beheks je ex

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>