2 van deze 3 aspecten moet je relatie bevatten: respect, vriendschap, seks

couple_deckchairsDaar waar andere mensen op hun 65ste lekker gaan genieten van meer vrije tijd, neemt de ex Rijdende Rechter van de NCRV een nieuwe uitdaging aan. Mr Frank Visser is sinds kort aan de slag voor SBS6.

Een aantal vaste pijlers heeft de rechter wel in zijn leven. Zijn vaste chauffeur (wordt ie rustig van), een vaste griffier en zijn echtgenote met wie hij al 40 jaar samen is.

Dat vertelt hij in een interview in het AD.

Als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgelijkse Stand (de zogenaamde BABS) sloot hij ook veel huwelijken van jonge mensen. Zijn tip?

“Ik zei vaak: aan een goed huwelijk zitten 3 aspecten: vriendschap, lichamelijke aantrekkingskracht en respect. Een goed huwelijk kan zonder 1 van die 3, maar er kunnen er nooit 2 ontbreken. Geen goed huwelijk redt het op louter respect, lichamelijke aantrekkingskracht of vriendschap.”

Lees ook:Scheiden via de ambtenaar van de burgerlijke stand
Lees ook:Straks amicaal scheiden via ambtenaar burgerlijke stand
Lees ook:Antwerpen bindt de strijd aan met veelwijverij
Lees ook:Singles meer op zoek naar intimiteit dan naar seksualiteit
Lees ook:Weinig weduwen en weduwnaren hertouwen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>