Reparatiehuwelijk voor Madonna & Sean Penn?

Madonna Penn25 jaar geleden gingen Sean Penn en Madonna na een huwelijk van 4 jaren uit elkaar. Het werd geen vechtscheiding: de 2 artiesten bleven respectvol over en naar elkaar.

Nu lijkt hun relatie weer wat meer te worden. De Queen of Pop (57) en de acteur (55) worden regelmatig in elkaars aanwezigheid gezien.

Penn zit momenteel zelfs op de voorste rij bij elk van Madonna’s concerten in het kader van haar Rebel Heart-tournee.

Naar verluidt zou hij haar ook vergezellen als Madonna straks haar tour voortzet in Europa, waar ze op 5 en 6 december Amsterdam aandoet.

Sean Penn en Madonna begonnen te daten tijdens het opnemen van de ‘Material Girl’-clip en trouwden in 1985 op Madonna’s verjaardag (die overigens altijd overgaat in Penns verjaardag aangezien hij jarig is op 17 augustus). In januari 1989 gingen ze desondanks toch ieder huns weegs. Madonna: “Sean was en is mijn grote liefde.”

Penn trouwde in 1996 met House of cards-actrice Robin Wright (49), Madonna in 2000 met Guy Ritchie (47). Daarnaast hadden beiden nog een stuk of wat relaties, sommige wat serieuzer dan andere.

Volgens ingewijden is het nog slechts een kwestie van tijd voordat de zielsverwanten weer in het huwelijksbootje stappen, in vakjargon ook wel een reparatiehuwelijk genoemd.

Lees ook:Cougar Madonna: ‘Oudere mannen zijn geen date-material’
Lees ook:Ghosting: je verkering ‘doodzwijgen’
Lees ook:De allermooiste liefdesbrief ooit geschreven………
Lees ook:Mannenvlees in overvloed voor vrouwen die dierenvlees mijden
Lees ook:Na 50 jaar eindelijk de scheiding te boven om dan opnieuw….

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>