Vaderlandsliefde: Poetin zendt zijn zaad per post door heel Rusland

putinEen Russische politicus heeft volgens de krant Trust een bijzonder voorstel gedaan tijdens een discussie over vruchtbaarheid.

Yelena Borisovna Mizoulina opperde het plan om het sperma van Vladimir Poetin per post naar vrouwen te sturen zodat er ‘een nieuwe generatie van militaire en politieke elite ontstaat’…….

Deze voorzitter van de parlementaire Commissie over Vrouwen-, Kinder- en Gezins-zaken heeft in de Doema gezegd dat Poetin’s zaad moet worden uitgedeeld als beloning voor de ‘toewijding’ aan het land alswel om het gevoel van vaderlandsliefde te versterken.

“Elke vrouwelijke inwoner van Rusland moet de mogelijkheid krijgen om per post het genetische materiaal van de president te ontvangen. Zo kunnen ze zwanger worden en zijn kind baren. Deze moeders zullen een speciale vergoeding van de staat krijgen.”

Rusland-correspondent Mikhail Klikishin zegt in de New York Observer dat het om een hoax gaat. “Dit is een verzinsel van de Oekraïnse media. Het is inderdaad de vraag of het ooit zover komt. Massale bevruchting door 1 persoon is misschien wat vergezocht.”

Lees ook:Lievelingetje
Lees ook:Later baren betekent ook later aftakelen
Lees ook:Vrouwen met dochters worden ouder dan vrouwen met zonen
Lees ook:Mannen: jullie zijn toch nog niet overbodig!
Lees ook:Soldate in Afghanistan, onwetend van zwangerschap, baart zoon aan het front

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>