Chantal Janzen voor de 3e x MILF van het jaar

Voor de 3e x in haar leven heeft Chantal Janzen de bedenkelijke titel ‘MILF van het jaar’ gekregen.

De verkiezing van de smakelijkste bekende moeder van Nederland is voor de 6e x gehouden.

538-dj Ruud de Wild maakte in zijn radioshow het nieuws bekend en belde met de vrouw die voor de 3e maal de beker met de oren wint……….

Ieder jaar voor moederdag gaat De Wild op zoek naar de mooiste ‘MILF’ onder de BN’ers. Meer dan 90.000 mensen brachten hun stem uit op de website van Radio 538.

Het was een nek-aan-nek-race, maar de 35-jarige Chantal Janzen ging uiteindelijk met de winst naar huis. Op de hielen zit topmodel Doutzen Kroes. Koningin Maxima maakt de top-3 compleet.

Ruud de Wild belde Chantal in zijn uitzending om het nieuws te vertellen. De actrice voelt zich vereerd. “Ik ben heel erg blij, de andere genomineerden zijn toch prachtige exemplaren. Ik ga het zo vieren met mijn collega’s op de set van Divorce.”

Of ze de titel de komende jaren weer kan waarmaken weet ze niet zeker. “Ik doe mijn best, maar ik heb een beetje moeite met de titel. Ik vind het lastig…Tegen mijn moeder zeg ik maar dat ik een prijs heb gewonnen als ‘Mom I’d like to Fancy’, ze kan toch niet zo goed Engels”, aldus Janzen.

Een poging om de ‘Fuck’-titel te laten aanpassen, wordt door De Wild direct van de baan geschoven.

Onder de genomineerden dit jaar behoorden verder Sylvie Meis, Wendy van Dijk, Nikkie Plessen, Nicolette van Dam, Katja Schuurman, Fajah Lourens en Nicolette Kluijver.

Janzen, moeder van de 5-jarige James, won de verkiezing ook al in 2009 en 2012. Vorig jaar droeg actrice Nicolette van Dam de titel.

Lees ook:Nederlanders willen de kerst wel doorkomen met Chantal Janzen of Dennis Storm
Lees ook:Singles willen het bed delen met Jeroen Spitzenberger of Chantal Janzen
Lees ook:Julia Roberts is recordhoudster titel ‘mooiste vrouw’
Lees ook:De aantrekkelijkste BN’er is een Vlaming
Lees ook:Bradley Cooper is de Sexiest Man Alive

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>