Mooiste vrouw ter wereld stinkt als een otter

GwynethPaltrowOnlangs werd Gwyneth Paltrow door het blad PEOPLE verkozen tot ‘mooiste vrouw ter wereld’.  Een hele eer.

Maar mensen rondom haar en dan ook letterlijk uit haar buurt, zeggen dat de Hollywood-actrice een penetrante lijflucht verspreidt……..

En niemand die durft te zeggen: ‘Hé Gwyn, je ruft!’

Tijdens het prestigieuze MET-gala verscheen Gwyneth in prachtige jurk, maar door de warme lampen veranderde haar jurk in een stinkende robe.

Volgens bronnen zagen ze minstens twee mensen in hun neus knijpen op het moment dat ze in de buurt kwamen van de ‘mooiste vrouw van de wereld’.

De actrice heeft volgens dezelfde bronnen ooit bekend dat ze geen gebruiker is van deodorant omdat ze bang is voor kankerverwekkende stoffen. Ze zou liever stinken dan dat ze doodgaat aan borstkanker, volgens de Belgische nieuwssite Nieuwsblad.be.

Natuurlijk is het ook goed mogelijk dat ze behept is met een sterke lijflucht. Behalve door je lifestyle is deze grotendeels genetisch bepaald.

En dan is er nog Trimethylamine, een rotziekte in de sociale zin, waar weinig aan te doen is. Een collegaatje van mij vroeger leed daaraan. Het veroorzaakt een lichaamsgeur die lijkt op de geur van rottende eieren. Deze lucht komt vrij via het zweet, urine en de adem.

Mensen die lijden aan TMAU hebben een ongewone lichaamsgeur die scherp en vluchtig is, deze geur kan hun sociale leven, werk en school sterk beïnvloeden. De sterkte van de geur varieert door diverse factoren, o.a. door de voeding en veranderingen in de hormonale huishouding. De geur wordt vaak verschillend omschreven als een oude sigarettenrooklucht of ruikend naar: afval, ontlasting, urine, rotte eieren en vis.

Lees ook:Dit is de mooiste en irritantste vrouw ter wereld
Lees ook:Dames: ‘maak geen ruzie met je vent, maar geef hem een blow-job!’
Lees ook:Binnenkort kunnen we de geur aannemen van een ander
Lees ook:Waarom hij nooit met het goede parfum voor haar thuis komt
Lees ook:O, o, scheiding Gwyneth Paltrow & Chris Martin op de tocht

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>