Inmiddels 71-jarige Ria Valk zoekt toyboy

Ooit, maar toen moesten de meesten van u nog geboren worden, had zangeres Ria Valk een hit met het nummer ‘In mijn kleine vrijgezellenflat, ben ik wat van plan…’

Bijna een halve eeuw later vertelt de 71 jarige diva het helemaal gehad te hebben met mannen  uit haar eigen categorie en dus dat ze behoorlijk toe is aan een lekkere jonge vent……..

“Wat dat betreft zie ik in Patricia Paay echt een voorbeeld. Zij is 63 en haar vriend Nicky is 34 jaar jonger. Dat zou ik ook wel willen”, vertelt collega Ria Valk in De Telegraaf.

Misschien dat Ria (bietjes op d’r knietjes, preitjes op d’r dijtjes) zelfs al beet heeft. In letterlijke zin wel. Ze is namelijk vanaf zaterdag te zien in het nieuwe AVRO-programma ‘Strictly Come Dancing’ en de cougar heeft er zin in: “Mijn danspartner Sander is een goede optie. Hij is 40, vrijgezel en hetero. Dus wie weet wat Strictly Come Dancing mij nog allemaal oplevert…”

Luister nog even naar de jonge, toen al brutale Ria in 1969….

Lees ook:Afgewezen minnaar bijt vrouw oor af
Lees ook:Toyboys kunnen dodelijk zijn
Lees ook:Trouwen met je vader om maagd te blijven
Lees ook:Over liefde tijdens kantooruren
Lees ook:Als Carice van Houten een piemel had, was Halina Reijn getrouwd

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>