Bill Clinton is nog steeds de grote liefde van Monica Lewinsky

“I did not have sexual relations with that woman.”

Weet u het nog? het is 26 januari 1998 als de dan zittende president van de USA deze woorden uitspreekt en de hele wereld weet dat hij een ‘lange neus krijgt’.

Bill Clinton moest later alsnog door het stof en erkennen dat er wel degelijk sprake was geweest van een ‘verkeerde omgang’ met zijn stagiaire Monica Lewinsky.

Nu, 13 jaar later, wordt er nog steeds discussie gevoerd over wat nou wel en wat nou niet exact ‘sexual relations’ zijn. Oraal of met sigaar?

Monica zelf heeft het geen windeieren gelegd, maar de schat schijnt nog steeds dol te zijn op de man bij wie ze als 23-jarige stage liep op het Witte Huis………….

De voormalig minnares van Clinton heeft al wel een aantal dates gehad maar vond tot op heden nog niet de ware man. Ze weet ook niet of ze die wel gaat vinden. ”Niemand heeft me nog zo gelukkig gemaakt als Bill”, zou ze gezegd hebben tegen een vriend.

Een opmerkelijke uitspraak omdat Clinton zelf de periode Lewinsky bestempelt als “één van de meest zwarte bladzijden uit zijn leven.”

Bill & Hillary, ook wel bekend als de ‘The Hillebillies’ zijn weer helemaal een duo, waarbij hij nu vooral haar steunt in haar carrière.

“Mijn man is mijn beste vriend”, zei Hillary op een universiteit voor vrouwen 2 jaar terug.

“We hebben een eindeloos gesprek met elkaar. We raken nooit verveeld. Ik voel me zeer bevoorrecht dat ik een relatie heb, die zoveel voor me betekent in mijn volwassen leven.”

Lees ook:Hillary blijft dol op Bill
Lees ook:Bill Clinton heeft 27-jarige zoon bij prostituee
Lees ook:Echte Liefde in tijden van Alzheimer
Lees ook:En wie is Mevrouw Dominique Strauss-Kahn dan?
Lees ook:Belg ontdekt na bijna 20 jaar huwelijk dat zijn vrouw vroeger man was

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Bill Clinton is nog steeds de grote liefde van Monica Lewinsky

  1. Pingback: Maitresse John F. Kennedy schrijft memoires incl. details | Relatie

  2. Pingback: Monica Lewinsky gaat alle juicy details over haar affaire met Clinton publiceren | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>