Michelle Obama geeft dating-advies

Michelle Obama geeft dating adviesZelf mag ze dan getrouwd zijn met de machtigste en een van de meest charismatische mannen ter wereld, wanneer het om dating gaat, moeten vrouwen volgens haar vooral verder kijken dan dat….

“Kies je man niet uit op basis van zijn uiterlijk. Kijk ook niet naar het bankboekje of zijn titel. Kijk in zijn hart, zijn ziel…”

De 45-jarige Michelle Obama zegt dit in een interview met het Glamour Magazine welke haar gisteren benoemde tot een van de 12 ‘Vrouwen van het Jaar’.

Volgens de first lady is het ook goed om te zien hoe je potentiële partner met zijn moeder omgaat en wat hij over vrouwen zegt.

“Bovenal, hoe behandelt hij jou? Als je een man date, moet je je altijd goed bij hem voelen.”

“Je moet nooit aan jezelf twijfelen. Ook moet je vooral geen relatie aangaan met iemand die je niet gelukkig maakt en compleet doet voelen. Zit je wel in een dergelijke relatie? Dan is mijn advies: niet trouwen, stop er liever mee.”

Voor mevrouw Obama zelf was het vooral de eerlijkheid, de oprechtheid en passie voor anderen die haar aantrok in Barack Obama. “Het ging helemaal niet om zijn eventuele presidentschap. Hij was altijd al bijzonder.”

Lees ook:Liefde van Michelle & Barack Obama wordt speelfilm
Lees ook:Dochter Obama ten huwelijk gevraagd met 150 stuks vee
Lees ook:Hoe je berekent of je bij elkaar blijft (of niet)
Lees ook:Nederlandse man geeft eigen geluk een 7,5
Lees ook:Fatale blik

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>