Familieleden maken gelukkiger dan die ene grote liefde

FamilieDinerGeluk schuilt vaak in de emotionele band met je omgeving,

Van familieleden worden we zelfs gelukkiger dan van onze partner…………..

Dat blijkt uit een Europese enquête verricht door Coca Cola onder 500 volwassenen in 7 verschillende landen: Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Italië, België, Roemenië en Bulgarije.

Het blijkt dat familie gaande het leven steeds belangrijker wordt. Die eindigt met 56% nog voor de partner (46%) en de vrienden (25%).

Alleen de Belgen zetten van de Europese deelnemers hun partner op de eerste plaats. Mensen onder de 25 jaar verkiezen vaak hun vrienden nog boven hun familie.

De economische crisis, zorgen over klimaat of toekomst maken de Europeanen niet ongelukkiger. 86% van hen noemt zichzelf gelukkig.53% zegt even gelukkig als vorig jaar te zijn.

Verder blijkt dat vrouwen na het hebben van voldoende rust geluk ervaren bij winkelen. Jongeren vooral bij muziek, ouderen worden gelukkig van de TV en mannen van sport. De jonge en actieve Europeanen zijn meer tevreden dan de ouderen.

Westwaarts in Europa is men gelukkiger dan oostelijker. Alleen Italië vormt daar de uitzondering op. Italianen onderscheiden zich nog op een ander punt. Zij zijn de enigen die gelukkiger zijn tijdens het eten dan tijdens een rustpauze.

 

Lees ook:Ti amo: de Italiaanse vakantie-lover is het meest begeerd!
Lees ook:Hoogopgeleiden rond de 45 jaar met partner en kids zijn het allergelukkigst!
Lees ook:Zo overleef je de kerstdagen als single
Lees ook:Meer vrouwen dan mannen zeggen geen partner nodig te hebben
Lees ook:Genieten van goed geklede mannen?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>